Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man håndterer pollen & ragweed

   Ragweed og pollenallergi er vanskelige at adskille , fordi 75 procent af befolkningen , der er allergiske over for pollen er også allergiske over for ragweed anlægget . Som de fleste allerede ved af erfaring , kan disse allergier forårsage kløende øjne , næse, nysen , kløe i svælget og undertiden astma . Uanset om du er allergisk over for pollen , ragweed eller begge , er der flere måder at gøre overvinde disse allergier lettere
1 .
Hold øje med pollen tæller . Hvis det ikke er nævnt på din lokale nyheder eller vejr -kanal , kan du finde pollen tæller for dig område opført på aaaai. org . Henvise til denne tælle som du træffer beslutninger om, hvordan du tilbringe din dag . Når det er muligt , blive inde , indtil mindst 10 am pollen er lavest efter 4 pm, så tidsplanen enhver langvarig udendørs aktiviteter i overensstemmelse hermed.
2 .
Hold vinduerne lukket . Du kan også ønske at købe HEPA luftfiltre og støvsugere , som vil hjælpe med at eliminere allergener fra luften i dit hjem . Vær forsigtig med ikke at køre med din bil vinduer ned . Mens din bils klimaanlæg også trækker luft udefra , det filtrerer snavs og pollen fra luften, før det kommer ud af ventilationshullerne .
3 .
Prøv at undgå at klippe græsset og udførelse af andre typer havearbejde . Hvis du skal arbejde i gården , bære en maske .
4 .
Brusebad og skifte tøj efter at have tilbragt tid udenfor til at holde fra at sprede pollen inde i huset. Husk, at hunde og katte også kan bringe pollen inde i huset , så prøv at holde dem fra at foretage hyppige rejser udenfor.
5 .
Brug din tørretumbler i stedet for en tørresnor . Hængende tøjet udenfor er en surefire måde at indsamle pollen og bynke-ambrosie allergener .
6 .
Tal med din læge om dine symptomer på allergi . Din læge vil kunne anbefale en bred vifte af over -the-counter antihistaminer . Hvis disse ikke viser sig at være effektive , kan du spørge om receptpligtig medicin, der kan være nyttige .
7 .
underkastes immunterapi , også kendt som allergi skud . Mens dette vil kræve grundige allergitest , er det ofte en effektiv behandling for personer, der ikke reagerer på andre muligheder .
8 .
overveje at flytte . Mens der stort set ingen områder af USA , der er upåvirket af ragweed , mange allergikere finde lindring ved at flytte vest for Rocky Mountains . Hvis der flytter ikke er en mulighed , kan du ønsker at planlægge en ferie til et af disse områder i løbet af den tid på året , når dine symptomer på allergi er de værste .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------