Position: sygdoms > hovedpine >

hvorfor piger bliver anorektiske

   Mens nogen kan lide af anoreksi , er det oftest rammer teenagepiger . Piger , der lider af anoreksi tilbringe en uforholdsmæssig meget tid på at tænke over deres vægt . Det kan være forvirrende for mennesker omkring dem , fordi piger med anoreksi nervosa altid synes at være på en " kost " på trods af at undervægtige eller meget tynd . Anoreksi er mere end et problem med mad og vægt --- det er hvordan nogle piger håndtere følelsesmæssige problemer .

et ønske om Perfection


Piger med anoreksi er ofte høje-nå studerende og udmærker sig andre områder af deres liv . Et træk mest anorektikere synes at aktien er et behov for at være " perfekt ". De kan ikke tilgive sig selv for at være mindre end det bedste , selv når deres vision om perfektion er skewered .

Ekstern Stress


En ulykkelig hjem liv , sygdom i familien , misbrug eller strenge skole forventninger kan hver føje til stress en pige føler fra eksterne kilder . Disse er alle ting, hun føler, hun ikke kan kontrollere. Den ene ting en anorektisk tror hun kan styre er hendes vægt , uanset hvordan hendes diæt påvirker hendes helbred .

Intern Stress


Teenageårene kan være en hård tid for selv den mest selvsikre barnet . En følsom pige kan se på verden omkring hende og føler det som om hun ikke hører hjemme. Hun tror måske , at folk ikke kan lide hende eller at hun er ikke prøver hårdt nok til at være alt, hvad hun kan være. Såsom eksterne stress , forsøger en pige med anoreksi at bekæmpe hendes indre spændinger ved at kontrollere hendes kost .

Ønske om godkendelse

Selv om de fleste amerikanere er overvægtige , vi lever i et samfund , at dommere dem med vægt spørgsmål hårdt . Teenagere er særligt bevidste om deres skiftende organer og har en skarp ønske om at passe i. Måske den ideelle i en piges skole er til at bære en størrelse 0 . En anorektisk pige med ønsket om at passe på vil gøre , hvad hun har at for at opfylde denne standard . Kombinationen af lavt selvværd og har brug for at passe ind i , kan være en farlig kombination i en pige med anoreksi .

Self-Anger

For anden grund , nogle anorektikere bliver simpelthen vred sig over en forestillet mangel . Fratage sig selv for mad er en måde en anorektisk kan straffe sig selv for ikke at være perfekt . Der er en direkte sammenhæng mellem anoreksi og klinisk depression , ifølge Harmoniseringskontoret af sundhedsundervisning på University of Pennsylvania .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------