Position: sygdoms > hovedpine >

Hvad er tegn og symptomer på facet ledsygdom ?

   facetled i forbindelse med hinanden over og under hver hvirvel i rygsøjlen , hvilket holder ryghvirvler sammen . De arbejder ligner knæ eller albueled i deres bevægelse . Der er mange årsager til facet fælles syndrom , hvoraf de mest almindelige er rygskader , klemning eller skader på nerver , der forsyner leddene aldring, som påvirker den måde leddene gnide sammen , og dårlige arbejdsstillinger. Selvom facet syndrom rammer oftest de lavere ryg og nakke , kan det medføre ubehag i andre dele af kroppen også.

Lavere Tilbage Symptomer


Tegn på facet fælles syndrom er ømhed i nedre del af ryggen , stivhed efter at være blevet på ét sted for længe, og problemer med bevægelser , især dem , der kræver vride og strække . Hertil kommer , er det muligt for den smerte at flytte ind i lår og numse , hvilket kedelig og skærpende smerte .

Neck Symptomer


En smertefuld hals , som ikke går væk er den mest indlysende symptom , men andre til at se for hovedpine , der synes at stamme fra halsen , skuldersmerter og problemer med at blive i stand til at bevæge hovedet fra den ene side til den anden .

Behandling Facet fælles Syndrom


Heldigvis kan de fleste behandlinger , som er gavnlige gøres derhjemme uden behov for kirurgi eller hospitalsbesøg . Opretholde en god kropsholdning er det første skridt i at tage korrigerende foranstaltninger , efterfulgt af motion til at reducere betændelse og at begrænse smerter . Ændring af aktiviteter for at undgå bøjning , strække og dreje for meget kan også bidrage til at lette smerter . Derudover kan en over -the-counter smertelindring medicin bruges til at hjælpe med betændelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------