Position: sygdoms > hovedpine >

Rusland og hjælpemidler

   Den amerikanske agentur for international udvikling ( USAID ) hjemmeside rapporterer, at Ruslands hiv /aids- epidemien er den største epidemi af virus i Østeuropa og Eurasien . Tal for 2006 indberettet af USAid placeret 64 procent i Østeuropa og Eurasien befolkning af mennesker smittet med hiv /aids i Rusland . Mens de officielle tal er vanskelige at rapportere , da det kun dem, der kommer i kontakt med russiske hiv /aids myndigheder tælles , USAID estimater 940. 000 mennesker blev smittet med hiv /aids i Rusland i 2005 .

hiv /aids


Human Immunodeficiency Virus ( HIV ) er et virus , der angriber det menneskelige immunsystem . Erhvervet immundefekt syndrom ( AIDS ) er udviklet i de senere faser af hiv når immunsystemet ikke længere har magt til at bekæmpe infektioner fra andre sygdomme , som kan blive livstruende . Det Forenede Kongeriges hiv /aids- oplysning gruppe AVERT rapporter om, at en ellers rask person med en rimelig kost tager omkring 10 år at udvikle aids fra HIV, mens en person i en mindre sundt miljø med en mindre end sund kost kan udvikle aids fra HIV meget mere hurtigt .

Epidemic


AVERT refererer til hiv /aids -udbruddet i Østeuropa og Eurasien som en epidemi . I 2008 omkring 1,5 millioner mennesker levede med hiv /aids i Østeuropa og Eurasien med omkring 2 /3 af disse mennesker rapporteres at være i Rusland . Forekomsten af hiv /aids i regionen er indberettet af AVERT at have nogenlunde fordoblet i Rusland fra 2001 til 2008 i forhold til faldende rater i de langt mere omtalte hiv /aids- epidemien region Afrika syd for Sahara .

Narkotika


Hiv /aids udbrud er indberettet af AVERT at være begyndt i Rusland på det sociale og økonomiske krise , der ramte landet i midten af 1990'erne efter sammenbruddet af det kommunistiske system og Sovjetunionen . Fremkomsten af nærliggende Afghanistan som verdens største producent af opium , der anvendes til heroin , faldt sammen med den russiske krise , hvilket fører til en tilstrømning af billig opiater over grænsen til Rusland . Inden 2006 AVERT rapporter deling af udstyr , der anvendes til indsprøjtning af narkotika i den menneskelige krop var årsag til omkring 60 procent af hiv-smitte i Rusland . Antallet af mennesker i Rusland intravenøs medicin er ikke officielt kendt , men skøn plads at antallet på mellem 1,5 og 3 millioner russiske borgere , der tegner sig for 83 procent af de hiv /aids- tilfælde , der kender deres infektion historie .

Sex

ubeskyttet samleje er en af de nemmeste måder for overførsel af hiv /aids mellem mennesker . AVERT rapporter en sammenhæng mellem sexarbejdere og stofbrug i spredningen af hiv /aids i Rusland med cirka fire ud af 10 prostituerede i Samra og St. Petersborg -regionen også jævnligt intravenøs medicin . Infektionen sats i mænd der har sex med mænd er relativt lav i Rusland på kun omkring én procent af nye infektioner , men AVERT rapporter det skyldes sociale stigmatisering end til større uddannelse blandt denne gruppe af mennesker .

regeringens politik

Ifølge den politiske Resource Center på hiv /aids virkningerne af hiv /aids- epidemien i Rusland er vidtrækkende og have en effekt på alle aspekter af det russiske samfund . Den russiske epidemi rammer oftest personer under 30 år , hvilket resulterer i et reduceret antal mennesker i den russiske arbejdsstyrken . Ved at reducere arbejderne til rådighed i en økonomi den russiske regerings forventede økonomiske vækst ikke kan opfyldes , mens familierne til de smittede er mere egnet til at virkningerne af fattigdom på grund af manglende evne til familiens medlemmer til at arbejde . Policy Resource Center også forklarer stigningen i midlerne til behandling af mennesker med hiv /aids tager penge fra andre sundhedsprogrammer , der anvendes til at uddanne og behandle mennesker med andre sygdomme såsom hjerte-kar -sygdomme og kræft . AVERT rapporterer russiske regerings årlige budget for hiv /aids-relaterede programmer beløber 289 millioner dollars , hvoraf kun 7. 750 tusind dollars er brugt på uddannelser er nødvendig for at standse den igangværende stigning i hiv /aids i landet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------