Position: sygdoms > hovedpine >

allergen beskyttelse

   Der er allergener alle omkring os hver eneste dag , både ude og inde . Ikke alle er allergisk over for allergener , men dem, der er en tendens til at lide symptomer såsom løbende næse , hovedpine , kløende øjne og nysen . Der er nogle ting, du kan tage for at beskytte dig selv mod nogle fælles allergener

Mold Forebyggelse


Mold er en udbredt irritationsmoment for dem , der har allergi . Mold trives i et fugtigt miljø , så holder luften i dit hjem , især på områder som kælderen , bliver for fugtig , og du kan bruge affugtere til at holde luftfugtigheden nede . Det er også en god idé at holde din seng ren og væk fra skimmel . placere din seng ved en konsekvent luftstrøm som en air condition

House Decor


Den udsmykning af dit hjem kan være en allieret i allergen beskyttelse . Hold din indretning så enkel som muligt ; hylder og tingeltangel samle støv . Støv og vakuum ofte , og holde overflader tørres af . Vælg træmøbler snarere end polstrede , som kan samle allergener .

Vaskbart


En anden måde at beskytte dig mod allergener er at købe vaskbare , syntetiske tæpper og sengetæpper . Vask dit sengetøj regelmæssigt kan forhindre allergener fra bor der . Husk, at du bruger op til otte timer om natten i sengen .

Mikro-beskyttelse omslutter Kits

Brug mikro-beskyttelse omslutter kits, som du kan købe til mange hjem butikker for omkring 25 dollar . Pakkerne indeholder beskyttelsesskærme til din madras og hovedpude . Stoffet , som du sove på vil stadig være blød , men du vil være beskyttet mod allergener .

Medicinsk Professional

Tal med læge, der behandler din allergi . Han kan give dig specifikke oplysninger om , hvad allergener påvirke dig , og han kan være i stand til at anbefale specifikke produkter til dig og din husstand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------