Position: sygdoms > hovedpine >

ekkokardiografi procedurer

   I enkle vendinger , en ekkokardiografi refererer til en ultralyd af hjertet . Det gør brug af højfrekvente lydbølger til at tage billeder af hjertet . Dette er en fælles procedure , der anvendes af læger til at se dit hjerte slå og at overholde sine strukturer . Billeder taget kan hjælpe lægerne opdage eventuelle uregelmæssigheder i dit hjerte ventiler og muskler . Der er flere typer af ekkokardiogrammer , der kan udføres for at give flere oplysninger om din aktuelle helbredstilstand . De fleste ekkokardiografi procedurer tager cirka 30 minutter.

Transthoracic og Transesophageal


En transthoracic ekkokardiografi er en form for ikke-invasiv test bruges til at afsløre eventuelle afvigelser i hjerteklapper eller muskler . Teknikeren vil først glide transduceren på dit bryst , over dit hjerte . Dette er den grundlæggende eller standard ekkokardiografi type . Denne procedure registrerer også den størrelse , form og bevægelse af dit hjerte muskler .

transesophageal ekkokardiografi eller TEE udføres ved først at gevindskæring en særlig type transducer kaldet ultralyd kamera, som føres gennem munden og derefter i halsen . Denne procedure foregår under fuld bedøvelse . Under en standard type ekkokardiogram , faktorer såsom emfysem kan kronisk obstruktiv lungesygdom ( KOL ) eller fedme forstyrre den procedure evne til at detektere tårer , blodpropper eller mitral ventil sygdom .

Stress og Dobutamin


Stess ekkokardiografi sker , mens du udfører motionsaktiviteter som løb på et løbebånd eller træde i pedalerne på en stationær cykel . Proceduren er udført før og efter øvelsen . Denne test er udført for at indsamle værdifulde oplysninger om jeres hjerter " pumpefunktion og bevægelse af hjertet muskler i sine vægge .

dobutamin , også kaldet adenosin eller sestamibi stress ekkokardiografi , er at afsløre eventuelle hjerte og ventil dysfunktion . Denne ekkokardiografi type udføres , bør du være i stand til at udøve . Under denne procedure lægen indsprøjter en stimulans i dit hjerte til at gøre det beat , som om du laver en øvelse .

intravaskulært , føtalt , og 2D/3D


Intravaskulær ekkokardiografi type bruges til vurdering af hjertet arterier at kontrollere eventuelle blokeringer . Dette gøres ved at skrue en transducer fra et kateter ind i hjertet .

føtalt ekkokardiografi , på den anden side , benyttes til at opdage hjerteproblemer i et ufødt barn .

En 2D ekkokardiografi anvendes til at opdage problemer med hjerteklapperne , abnormitet i hjertets pumpefunktion eller fortykket muskler . 3D type giver en mere forbedret hjerte image. Den indeholder oplysninger om hjertets størrelse og bevægelse i hjertet vægge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------