Position: sygdoms > hovedpine >

første tegn på nyreproblemer

   Nyresygdomme er et almindeligt fænomen i ældre mennesker, hvoraf mange oplever en generel opdeling af organfunktion . Nyresygdom kan være forårsaget af infektion , parasitter , kræft , amyloidose , inflammation , autoimmune sygdomme , traumer , reaktion på giftstoffer eller en medfødt lidelse . For sygdommen , der skal behandles korrekt , er det vigtigt at erkende de tidlige tegn på nyresygdom og se en læge for behandling .

Vand og vandladning


En af de første tegn på en nyre problem er øget tørst ledsages af øget vandladning . Nyrerne fungerer som filter for kroppen , rengøring giftstoffer ud af blodet og sende dem til urinvejene ; funktionssvigt nyrer forårsage toksiner at forblive i blodbanen . Kroppen forsøger at modvirke dette ved oversvømmelser sig med vand til at " vaske "de toksiner . Øget vandindtag resulterer i øget vandladning .

blod i urinen


Blod i urinen betyder , at nyrerne der fungerer dårligt . Nyrerne fører direkte til urinvejene , så skader på nyrerne dukker op først via urinen . Blodet kan skyldes kræft , parasitter , traumer , en brud eller simpel degeneration af nyrerne . Hvis du opdager blod i urinen , søge behandling omgående .

Træthed og depression


Som nyrerne stoppe med at gøre deres arbejde , bliver kroppen oversvømmet med giftstoffer. Dette fører naturligt til en mangel på energi og udholdenhed . Nyrerne er også ansvarlig for at frigive erythropoietin , der signalerer kroppen til at producere røde blodlegemer . Når nyrerne stop frigivelse erythropoietin og færre røde blodlegemer er lavet, er det begrænser kroppens evne til at transportere ilt fra lungerne til kroppen , hvilket resulterer i depression og energi tilbagegang .

Hævelse

Mennesker , der oplever nyresvigt varsel overdrevne hævelse ikke kun i nyrerne , men også i deres ekstremiteter . Væske, der skal passere gennem nyrerne ved filtreringen processen akkumulerer i stedet og fører til forstørret og øm nyrer . De ekstra væske akkumuleres også i hænder , håndled , ankler , fødder og ben .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------