Position: sygdoms > hovedpine >

forstyrrelser i knogle metabolisme hos alvorligt handicappede børn

   Knogle stofskifte lidelser er meget almindelige i alvorligt handicappede børn . Der er en række årsager til disse lidelser , herunder immobilisering og D-vitamin mangler . Under alle omstændigheder er der behandlingsmuligheder eller måder at holde sygdommen fra værre , afhængig af sygdommen

Baggrund


Der synes at være en mangel på D-vitamin i kroppen hos svært handicappede børn . Dette forårsager mange af børnene at opleve vækst mangler . Til at kompensere for disse mangler , er krampestillende benyttes af disse børn . Imidlertid har disse antikonvulsiva ikke vist sig effektiv , og andre former for behandling er sjældne .

knogledensitet og Osteoporose


Lav knogletæthed , eller osteoporose er især et problem almindeligt forekommende i børn, hos hvem svær cerebrale parese har været diagnosticeret . Fordi D-vitamin er vigtig for normal knoglevækst , uden at det knoglerne tendens til at blive skrøbelige og mere sandsynligt, at blive brudt af mindre betydning . Denne mangel på D-vitamin kan i sidste ende føre til mere alvorlige lidelser , såsom osteoporose . En passende mængde calcium , motion og D-vitamin er nødvendigt for at opretholde knoglemassen og undgå, at disse typer af lidelser .

Epilepsi


En anden betingelse er forbundet med knogle stofskifte er epilepsi . Den mest almindelige type af skade hos børn, som har cerebral parese eller epilepsi , er brud på børnenes knogler . Disse skader er forårsaget af knogleskørhed skyldes en kombination af faktorer, herunder anti-epileptiske behandlinger og barnets bliver immobiliseret i længere perioder .

Skoliose

Skoliose er en tilstand, hvor rygsøjlen bliver krumme væk fra midten af tilbage . Rygsøjlen bliver meget svag . Denne lidelse er diagnosticeret baseret på graden af krumning af rygsøjlen , og hvorvidt den ene skulder sidder højere end den anden. Skoliose kan være fælles i alvorligt handicappede børn , hvis de sidder eller er immobiliseret i længere perioder.

behandlingsmuligheder

Der er måder at behandle knogle stofskifte problemer . Den første mulighed er at gøre ben-building øvelser for at styrke knoglerne . Din læge kan udtænke en plan om udføre disse øvelser . En anden behandlingsmulighed er at give dit barn mineralsk substitutter , såsom bisphosphonat medicin , at bidrage til at styrke mineral tæller i hendes krop .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------