Position: sygdoms > hovedpine >

hvad er Hypericum perforatum 3x ?

   Homøopatiske midler kan have mærkelige klingende navne , men når du forstår nomenklaturen , kan du føler dig mere komfortabel med midlet selv . Et middel er givet det botaniske navn af urten , hvorfra det stammer , samt antallet og bogstavet efter det er en indikator for at afhjælpe 's styrke

Identifikation


Hypericum perforatum er det botaniske navn for St. John 's urt , en flerårig plante , der er udpeget en skadelig ukrudt , der findes i alle de tilstødende USA , undtagen Utah , Arizona , Florida og Alabama . Hypericum perforatum 3X er en homøopatiske middel lavet af denne plante i en 3X potens , som vil blive forklaret .

Funktion


En af urten aktive stoffer , hypericin , fungerer som et antidepressivt for mild til moderat depression . Det har også vist anti-cancer egenskaber , når de stimuleres ved visse bølgelængder af lys , i sin tilsyneladende evne til at forårsage kræft celle apoptose , eller celle selvmord . Undersøgelser har vist , at hyperforin , også til stede i urten , har samme virkning på visse tumorcellelinier gennem en anden mekanisme .

Homøopatiske Styrke Betegnelser


Styrke betegnelser omfatter både et tal og et bogstav . Tallet henviser til antallet af fortyndinger Tinkturen har gennemgået , mens brevet henvises der til de anvendte proportioner og antallet af omrystninger (rysten) under udarbejdelse . Jo større tallet er, jo højere styrke. Bogstaverne er faktisk romertal , X ensbetydende 10 gange og C , 100 gange . Derfor er en 12X præparatet er mindre potent end en 2C , da 12x10 er mindre end 2x100 .

Commercial Forberedelse

Første fabrikanten udarbejder en grundtinkturen . De slibe urten , så lægges i blød i 60 til 70 procent alkohol for cirka tre uger, på hvilket tidspunkt de stamme ud urten . At lave en 3X opløsning af Hyericum perforatum, de fortyndes én del grundtinkturen med ni dele alkohol , indikeres med "X " for 10 gange . De tager en del af denne nye flydende og fortynde det igen med ni dele alkohol , hvilket gør den tredje fortynding .

Homøopatisk Udsigtspunkt

Selvom det lader til, at fortyndinger af en del hundrede ( C ) er mindre koncentreret end i en del i 10 ( X ) , den homøopatiske synspunkt er, at denne proces potentizes Tinkturen , så det er faktisk mere effektiv . Generelt er højere kræfter bruges til kroniske tilstande . Lavere kræfter bruges til akut eller nyligt diagnosticeret betingelser . Hypericum perforatum 3X er en lavere virkningsgrad produkt , med præparater 6X , 12X og 30X også tilgængelig på markedet .

Forsigtig

Fotosensibilitet fra dette middel kan give solskoldning eller udslæt , men det anses for en sjælden bivirkning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------