Position: sygdoms > hovedpine >

hvad er den oprindelige kilde af MRSA ?

   Methicillin-resistent Staphylococcus aureus ( MRSA ) er en stamme af staph bakterie , der er resistent over for alle , men den mest magtfulde antibiotika . På grund af denne modstand , har den fået titlen superbakterie

antibiotisk Mutation


Alvorlige bakterielle infektioner behandles med antibiotika . Som en bakteriestamme er udsat for et antibiotikum over en periode , kan en genetisk mutation finder sted , der vil medføre, at bakterien at være resistente over for antibiotika. Efterhånden som det bliver resistente , en anden , er mere kraftfuld antibiotika er nødvendige for at bekæmpe infektionen.

oprindelse MRSA


Den kraftfulde antibiotika methicillin blev indført i 1959 til behandling af Staphylococcus aureus , som var blevet resistente over for andre mindre magtfulde antibiotika . Til sidst , mutationer opstod , som forårsagede staph til at blive resistente over for methicillin . Fordi nogle , mere kraftfulde antibiotika er blevet udviklet , er valg til behandling af MRSA yderst begrænset . Det er denne modstand mod behandling, der gør denne infektion særligt ødelæggende .

Prevelance af MRSA


Ifølge eMedicine Sundhed , omkring 0,8 procent af den amerikanske befolkning bærer MRSA i kroppen . At faktorer ud til omkring 2,3 millioner mennesker . Disse mennesker kan styre bakterier med deres eget immunsystem , og MRSA er ikke et problem, medmindre en sekundær infektion sætter ind , det går ud over immunsystemet .

Transmission af MRSA

MRSA kan overføres fra person til person ved direkte indirekte kontakt . Denne risiko øges gennem kontakt sport eller deling af håndklæder eller andre personlige genstande . Sundhedspersonale er særligt modtagelige på grund af deres hands-on kontakt med patienterne.

Behandling af MRSA

Som MRSA er resistent over for de fleste antibiotika , bestemmelse af den korrekte antibiotikum til at bekæmpe infektionen er altafgørende . En bakteriel udtages og resistenstestning udføres mod en række af antibiotika . Når en eller flere følsomme antibiotika er fundet , er aggressiv behandling, normalt intravenøs antibiotika -behandling , som blev indledt .

Forebyggelse af MRSA

Håndvask er den vigtigste måde at forebygge spredning af MRSA . For sundhedspersonale , er brugen af handsker anbefales . Almindelig sund fornuft spiller en stor rolle i at forhindre spredning af MRSA . Undgå direkte person-til- person kontakt og deler ikke tøj , håndklæder eller andre personlige genstande .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------