Position: sygdoms > hovedpine >

hvad er den sædvanlige kursus for behandling af depression ?

   Ifølge National Institute of Mental Health , er depression en fælles tilstand, der påvirker op til 9 procent af den voksne befolkning . Årsagerne til og begyndende depression kan variere meget blandt individer , og den typiske behandlinger af depressive episoder også variere afhængigt af alvorligheden af episoden og patientens sygehistorie . Kendskab til tegn på depression og egenomsorg teknikker kan være nøglen til inddrivelse

Årsager til depression


Depression kan skyldes en traumatisk liv begivenhed eller fysisk stress eller sygdom , alt efter til Mayo Clinic . Depression skyldes forstyrrelser af hjernens humør regulering . Der er ingen specifik årsag til depression , og symptomerne og resultaterne afhænger af den enkelte fysiske og følelsesmæssige sundhed . Eksperter er enige om , at personer med en personlig eller familiær disposition til depression har større risiko .

Self-pleje og Depression


De fleste fagfolk er enige om , at grundlæggende egenomsorg metoder er meget vigtigt for personer med mild depression . Egenomsorg omfatter grundlæggende teknikker , der reducerer stress , såsom korrekt ernæring , motion og en sund søvn tidsplan . Dette omfatter også undgå adfærd , der kan bidrage til stress og depression , såsom brug af alkohol eller rekreative narkotika.

rådgivning og terapi


Individuel , kan gruppen og familierådgivning hjælpe mennesker med depression , som de lærer at styre sygdom . Rådgivere overvåge en kundes stemning og fungerer som de arbejder gennem en depressiv episode . En rådgiver bør evaluere den nuværende tilstand for eventuelle nye klient og arbejde med den enkelte at planlægge et behandlingsforløb og klare behandlingsmål . Der er ingen fast frist for rådgivning .

Alternativ Behandlinger

Akupunktur , meditation og naturlægemidler behandlinger er alle anvendes til behandling af depression . Mange mennesker bruger en kombination af behandlinger til at afhjælpe lav humør , angst eller søvnproblemer . Ifølge lægerne på Mayo Clinic , kan disse metoder anvendes i forbindelse med mere konventionelle medicinske metoder .

Medicin

Antidepressiv medicin bruges til at behandle kemiske ubalance i hjernen , som forårsager dårligt humør , angst og pervasive sorg , at er forbundet med depressive sygdomme . Patienterne kan tage disse medikamenter til kortvarig behandling under en alvorlig depressiv episode eller de kan bruge medicin lang sigt .

Den individuelle reaktion på medicin varierer meget , og patienter ofte ikke føler den fulde virkning af medicinen i 12 uger. Beslutningen om at bruge en antidepressiv medicin skal ske i samråd med en læge , og de fleste eksperter enige om, at medicin er mest effektivt anvendes , når det er parret med rådgivning , ifølge National Institute of Mental Health .

Overvejelser

Årsagerne til og påvirker på depression kan variere meget , så der er ingen sæt behandlingsmetode eller tidsramme for behandling . Mange patienter skal udforske en bred vifte af løsninger til at opdage hvad der virker bedst for dem , og for dem , der oplever tilbagevendende episoder af depression , løbende drift er væsentlige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------