Position: sygdoms > hovedpine >

kaliumpermanganat jordrensning

   Environmental Protection Agency forklarer kemisk oxidation som en metode , der " anvender kemikalier kaldet oxidanter at ødelægge forurening i jord og grundvand . Oxidanter bidrage til at ændre skadelige kemikalier til uskadelige dem , som vand og kuldioxid . " Denne nyere teknologi ødelægger flere typer af kemikalier , såsom brændstof , opløsningsmidler , pesticider og organiske forureninger. Kaliumpermanganat er et effektivt kemikalie, der bruges i denne type oxidation

Environmental Cleanup


I miljømæssig oprydning af forurening , er natrium permanganat brug for oxidation vist sig at være yderst effektiv in-situ ( under jorden ) oprydning , fordi kemikalier handle hurtigt . Ulemper ved kemisk oxidation omfatte dens costliness ( selvom oxidation er langt billigere end at fjerne den forurenede jord eller vand til en behandlingsvirksomhed ) , de komplikationer i at kontrollere nogle af sine kemiske reaktioner og den kendsgerning, at oxidation er selektive ( alt bliver oxideret , ikke bare forurenende stoffer ). God test før og under iltning og omhyggelig preplanning plejer at gøre denne proces sikker .

kaliumpermanganat


Kaliumpermanganat er et af seks kemikalier , der anvendes til at oxidere skadelige stoffer i grundvandsmagasiner , jord , grundvand og vandforsyning systemer . Det indsprøjtes i grundvandsmagasiner , jord eller grundvand som en flydende og blandet i. Det har den laveste oxidation potentiale af de seks vigtigste kemikalier , der anvendes til oxidation . De omkostninger forbundet med brugen af kaliumpermanganat specifikt varierer fra moderat til høj i forhold til de andre oxidation kemikalier . Det gør producerer biprodukter , som Mn ( VI ) , og er kendt for at skabe undergrunden tilgroning på grund af MnO2 hvis processen genererer .

Forberedelse


The Environmental Protection Agency undersøgelserne det forurenede område og prøver af jord og grundvand . Dette afgør hvilke forureninger er til stede , hvad oxidanter er nødvendigt for at bryde dem ned og hvor man kan bore at tilføje oxidant til området . Hvor hurtigt projektet kan være afsluttet , er bestemt af hvor slemt forureningen er, og hvad boring metode kan bruges til at rense det op . Tilstanden af jord eller vand flow i området også påvirker den tid, det tager at rense området .

Process

Wells er boret på flere steder og i forskellige dybder i området med den forurening , uanset om Det er jord eller en vand kilde. Den kemiske oxidanter er sprøjtet ind i disse boringer. I tilfælde af kaliumpermanganat , vil en flydende form skylles ind i brøndene . Af kaliumpermanganat blander sig med de skadelige kemikalier i jord eller vand og bryder dem ned . Hvad der er tilbage bag er ren jord og vand , og nogle uskadelige biprodukter . Nogle gange er kemikaliet skyllet i en godt og ud et andet godt , så vand eller jord recirkuleres tilbage i området gennem det første hul .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------