Position: sygdoms > hovedpine >

karriere overgange & depression

   Hvis du er inde i en karriere overgang , kan dette være en stressende tid for dig . Mister deres job er normalt en af de fem grunde til depression hos voksne . Selv hvis dit job skifte var din idé , at overgangen kan stadig forårsage følelser af sorg og angst . Selv om det er gavnligt at vide, det er en fælles følelse blandt voksne , er det mere vigtigt at vide, hvad du kan gøre ved det

Trinene of Change


Peter Fiske , i sin artikel " Coping med Change ", indikerer , at skiftende karrierer , kan især en , hvor du har investeret en masse tid og energi , forårsage depression hos voksne . Han opregner de fire trin af forandringer , der svarer til fire faser af karriere- relaterede depression , som benægtelse , modstand , udforskning og engagement . Han siger endvidere, at vi kan forvente at støde på alt fra tre til fem store karriere ændringer i vores levetid .

Denial


Et trin af karrieren overgang omfatter fornægtelse, som omfatter den følelse , at hvis du er den bedste , får du jobbet . Denne følelse kan ikke tage hensyn til , hvad der sker i det økonomiske klima omkring dig . Tage bestik af , hvad der foregår på arbejdsmarkedet og justere dine forventninger derefter. Du har måske til at se for andre typer af arbejde , selv midlertidigt , indtil arbejdsmarkedet forbedres .

modstandsbevægelse, udforskning og engagement


Et andet skridt i karrieren overgang indebærer modstand , hvor følelser af sorg , vrede og depression kan overfladen . Efterforskning omfatter at komme til den fase, hvor man indser at der skal være svar på din situation . Engagement er det sidste trin , hvor du ændre din holdning og tage proaktive og positive skridt til at lede efter et nyt job , såsom sender dit cv eller deltage i jobmesser .

Karriere Overgang Causing Depression

Mens depression kan ske til nogen uden eksistensen af en ekstern stressfaktor, kan tilstedeværelsen af en større ændring i dit liv udløse depression . Du kan være vred på dig selv for din usikre fremtid. Depression er i det væsentlige vrede vendt indad , og det kan ske på noget tidspunkt i dit liv . Karriere overgang er blandt de bedste årsager til depression , som omfatter død af en elsket en , flytning , skilsmisse , pension og børn, der forlader hjemmet.

Bekæmpelse karriere-relaterede Depression

Hvis du oplever karriere-relaterede depression , der er ting du kan gøre for at dæmpe de sørgelige tanker , du har. Måske vigtigst , især hvis din depression er alvorlig , er at se en terapeut .

Andre handlinger

Der er mange ting, du kan gøre gøre beskæftige sig med depression , især hvis det ikke er alvorlig . Motion . Gå til en jobmesse eller en statsdrevet karriere center . Deltag i en støttegruppe tilpasset dine specifikke situation , som en for arbejdsløse fagfolk . Volontør i en helt anden opgave . du kan ende op nyder dette nye område

Andre kurser i aktion

Find billig eller gratis seminarer og overvære lokale funktioner , såsom Chamber of Commerce møder eller fester . Netværk er nøglen , ikke alene vil det give dig menneskelig kontakt , men det kan hjælpe dig med at finde din næste karriere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------