Position: sygdoms > hovedpine >

klo fodbehandling

   Human fødder gennemgå en stress i løbet af dagen , ved at stå , stepping , gang og løb . Denne stress kan øges ved dårlig montering sko og forkert kropsholdning . Som et resultat af denne stress , kan fødderne og tæerne tiltrække en række lidelser , hvoraf den ene er fysisk deformitet . Claw foden, curling af tæerne , er en af disse deformiteter . Claw fod , som også er kendt som claw tå , opstår , når de to samlinger af tå er bøjet , forårsager tå til at krølle under . Klo tå er forskellig fra hammer tå , som er den krøllede af en tå fælles .

Typer


Der er to hovedtyper af behandling : . kirurgiske og ikke-kirurgiske . De ikke-kirurgiske typer rådes til nyere sager , hvor du netop har begyndt at mærke smerte . Kirurgi er behandlingen af sidste udvej , efter at andre muligheder er blevet overvejet .

Sko og strømpe Ændring


En tætsiddende sko kan forårsage klo tå , og så en billig behandling er at købe bred , lav-sko . Dr. Foot anbefaler løbesko . Strømper kan også blive for stram , og løstsiddende strømper kan også hjælpe .

Pads og Redskaber


Silikone puder og klud rekvisitter er en anden form for behandling . Silikone pads er placeret over tå og tilbyde polstring til toppen af tå , og samtidig forhindre , at den bliver mere deformeret . Kluden prop er placeret under , og lidt foran , for den deformerede tæerne . Puden forhindrer spidsen af tæerne fra gnide mod sko materialet .

Surgery

operation for at korrigere kradse tå flytte den vinklen på tå fælles . Den U. C. San Diego Health System lister tre typer af klo tå kirurgi : artroplastik , arthrodese tenotomy . Under artroplastik , forkorter en kirurg længden af tå ved at fjerne en del af det fælles . I arthrodese , er to af de tå knogler smeltet sammen , tvinger tå til at forblive lige . Og i tenotomy er flexor senen af tå tvunget til at frigive , lade tå bliver lige .

Overvejelser

Hvis alle ikke-kirurgiske metoder er blevet forsøgt , og en læge besøg er nært forestående , er der flere spørgsmål til at forvente . Lægen vil spørge, hvornår den tå begyndte at krølle og blive smertefuldt , om betingelsen er blevet gradvist værre ; om begge fødder er berørt , og om de virkninger, forekommer samtidig eller på forskellige tidspunkter.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------