Position: sygdoms > hovedpine >

kort resum¦ af skadedyrsbekæmpelse produkt handle

   Pest Control Products Act er en Enforcement Act af den canadiske regering til at regulere de produkter, der anvendes til bekæmpelse af skadedyr og organiske funktioner af planter og dyr. Men konceptet for den nye PCPA blev indført i december 2002, men det var kun gennemført den 28. juni 2006, erstatter en 35-årig version . Den nye lov administreres af Health Canada 's Plantebeskyttelse og Skadedyr Regulatory Agency ( PMRA ) . Den nye lov styrker indsatsen mod bæredygtig skadedyrsbekæmpelse praksis . Også , PCPA bidrager til at øge kvaliteten af canadiske produkter på det internationale marked .

Historie

Et nyligt foreslåede Skadedyrsbekæmpelse Products Act blev første gang introduceret i House of Commons den 12. marts 2002, som Forbundsrepublikken sundhedsminister Anne McLellan . Men den forsinkelse at gennemføre denne nye retsakt ikke sætte sundhed canadiere i fare , fordi den nye PCPA trådte i kraft ved den offentlige orden støttes af Health Canada i slutningen af 1990s. The reviderede Skadedyrsbekæmpelse Products Act indarbejdet en række progressive ændringer forbedre aktualitet og effektivitet lovgivningsprocesser og styrke sundhed og miljøbeskyttelse. Desuden tilbyder denne nye retsakt bedre gennemsigtighed og bredere anerkendelse i det canadiske reguleringssystem .

Formålet med loven

Det primære mål for den nye Pest Control Products Act er at styrke de regulerende system af pesticiderne . Dette opnås ved at øge udbud af gennemsigtighed , der tager sig af den offentlige sundhed og miljø , og give udvidet beskyttelse efter registreringen af pesticider. Derudover understøtter den handling international harmonisering af lovgivningsmæssige krav, behandler kritiske skadedyrsbekæmpelse behov for anvendelse af mindre betydning afgrøder , rationaliserer geografiske zoner for at optimere dato krav og forkorter tid linjer til at registrere nye skadedyrsbekæmpelse produkter .

Produkt Godkendelse

Hver pesticid skal underkastes en grundig undersøgelse , før det kan fremstilles , sælges , importeres eller tages i brug i Canada . For at bestemme godkendelse af et pesticid , PMRA omhyggeligt kontrollerer alle de data til rådighed, og bestemmer de optimale standarder og betingelser , under hvilke pesticider skal produceres og anvendes .

bestemmelser om gennemsigtighed

Den nye lov indeholder ændringer, øge gennemsigtigheden og fremme offentlighedens deltagelse i beslutningsprocessen ved brug af specielle anmeldelser , høringsdokumenter og anmodninger om revurdering . Ifølge den nye bestemmelse , kan PMRA dele alle relevante oplysninger og data om enhver pesticid med det offentlige , herunder dem, der er indsamlet før godkendelsen af produktet .

Stærkere udvidet beskyttelse

I slutningen af 1990'erne , nogle politikker, som PMRA blev udvidet til at give større beskyttelse for folke-og miljø og sundhed . Den nye PCPA , at alle pesticider skal revurderes hvert 15 år . Om undladelse af at give data til evaluering , har PMRA myndighed til at trække produktet tilbage fra markedet og pålægge sanktioner . Disse obligatoriske forudsætninger sikre øget beskyttelse af canadiske sundhedsmyndigheder .

fordelene ved den nye lov

Den nye lov støtter og styrker en bæredygtig skadedyrsbekæmpelse foranstaltninger. Det giver bedre og sikrere udvalg af pesticider til canadiske avlere . Også dette giver dem en konkurrencemæssig styrke på det internationale marked . Pest Control Products Act også regulerer fremstilling, import , salg og anvendelse af bekæmpelses- produkter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------