Position: sygdoms > hovedpine >

magnesiumchlorid for psoriasis

   Badning i mineralske salte har været betragtet som en medicinsk behandling siden 1800-tallet for en række forhold , især hudsygdomme som psoriasis . En række undersøgelser i løbet af året har kigget på magnesiumchlorid indhold i farvandene i kurbade og hvordan magnesiumchlorid påvirker psoriasis .

Ifølge Matz Hagit , Edith Orion og Ronni Wolf , forskere fra Kaplan Medical Center , balneoterapi , eller " bad terapi , "er stadig praktiseres ved Det Døde Hav i Israel, Kangal varme forår i Tyrkiet og Den Blå Lagune på Island .

undersøgelse fra 1996


I 1996 forskere fra Hebrew University School of Pharmacy undersøgt virkningerne af Dead Sea mineraler på psoriasis . De fandt , at magnesiumchlorid hæmmer væksten af fibroblaster i både psoriasis og sund hud celler med en større intensitet end de andre salte , der er indeholdt i vandet gjorde .

2000 Undersøgelse


En undersøgelse offentliggjort i "Journal of Investigative Dermatology " i 2000 tog et kig på , hvordan magnesium i Dead Sea vand på den berørte hud celler i mennesker med psoriasis . Forskerne fandt , at magnesium hæmmer den allergiske reaktion af hudens Langerhanske celler .

undersøgelse fra 2003 Review


Kaplan Medical Center forskere har gennemgået en række undersøgelser på Dead Sea mineraler og deres indvirkning på psoriasis i 2003 . Ifølge denne undersøgelse , magnesium hæmmer væksten af psoriasis hud , og magnesiumchlorid og andre salte øger hudens modtagelighed for UV- lys , som også kan klare op psoriasis . Forskerne påpeger dog, at Det Døde Hav salte ser ud til at forbedre psoriasis uden udsættelse for sollys .

undersøgelse fra 2007

tyske forskere tog et kig på spa -behandling med og uden UV- lys og offentliggjort deres resultater i " The Tidsskrift af komplementær og alternativ medicin " i 2007 . De sammenlignede med kun UV lys til at spa vand med høje koncentrationer af magnesium klorid og andre salte og kiggede på deres virkning på psoriasis . Forskerne fandt , at de patienter , der anvendte havsalt fundet forbedringer i deres tilstand 86 procent af tiden i forhold til de forbedringer , der skete 54 procent af tiden med UV -behandling alene .

undersøgelse fra 2005

University of Kiel forskerne testet effekten af en Døde Hav salt produkt på patienter med atopisk hud ( atopi er allergisk følsomhed, er en del af psoriasis ) i 2005 . Disse forskere fandt , at Det Døde Hav salt produkt reduceret hud inflammation, rødme og ruhed . De teoretiseret at virkningerne skyldtes magnesium saltindholdet . Magnesiumsalte , sagde de , binder sig til vandet , påvirke hud cellevækst og øge permeabiliteten af hud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------