Position: sygdoms > hovedpine >

om børns kørestol tilbehør

   Hvorvidt en kørestol er manuel eller elektrisk , som har den rette kørestolen tilbehør kan hjælpe en handicappet barn føler sig mere komfortable , bevare deres energi og være mere effektive i deres daglige liv

Boldpude


Air-fyldt sædehynder eller dem, der foretages af gel eller skum kan bidrage til at reducere presset punkter, som kan medføre at sidde i en kørestol . Desuden kan pommels bruges på forsiden af sædehynden at stoppe et barns ben bliver skubbet sammen .

Nakkestøtte


En nakkestøtte bruges som en forlængelse af kørestolen ryglæn og kan knytte til stolen med en justerbar stamceller . En hovedstøtte kan være udstyret med en hoved rem til børn, der ikke har tilstrækkelig kontrol over deres hoved og hals .

Kiler og Understøtter


Børn , der lider under utilstrækkelige muskeltonus kan kræve bortføreren kiler til at holde deres ben fra rullende udad . Side støtter kan bruges til at hjælpe med at opretholde en symmetrisk position mens du er i kørestol .

Bælter og remme

Foot eller tå stropper kan fastgøres til fodstøtten af kørestolen til at holde et barns fødder på plads . Børn med svage overkropsmuskulatur kan drage fordel af stropper eller en sele til at holde dem i oprejst stilling.

Tip

Som børn vokser , kan deres kørestol behov ændrer sig . Børn, der bruger en kørestol , bør vurderes af en ergoterapeut for at sikre, at de bruger den mest passende udstyr til deres udviklingsmæssige færdigheder efter Living Made Easy for Børn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------