Position: sygdoms > hovedpine >

rigtige måde at injicere lovenox

  Lovenox , et varemærke , hvorunder stoffet enoxaparin markedsføres , er en injicerbar antikoagulans , der anvendes til forebyggelse og behandling af dyb venetrombose og lungeemboli . Lovenox specifikt mål blodpropper i hele kroppen og bærer en lavere risiko for blødning end i forbindelse med narkotika heparin og warfarin . Lovenox er indgivet én gang om dagen gennem en subkutan injektionsstedet omkring navlen . At have den rigtige dosering af medicin er kun halvdelen af kampen , for at ordineret medicin til at arbejde ordentligt ; administrerer lægemidlet i den rigtige måde, kan afgøre , om ikke du får mest muligt ud af din medicin .

Du skal bruge:
Handsker
. Spritserviet .
Lovenox fyldt injektionssprøjte .
Band-støtte .

Skarpe genstande .


1 .
Anvend handsker og rense et område, 01:59 inches væk fra Naval i en cirkulær bevægelse , bevæger sig udad 02:58 inches .

2 .

Fjern nålen skjold . Træk nålen skjoldet lige ud af sprøjten . Lovenox leveres i fyldte sprøjter og skal ordineres af en læge .
3 .
Klem en tomme del af huden, der er blevet rengjort med spritserviet , og sprøjt Lovenox i fedtvævet på maven 01:59 inches væk fra navlen. Injicer medicinen på en 90 graders vinkel , skubbe stemplet i bunden af sprøjten.
4 .
Hold dine fingre på den stempelstangen , når medicinen er injiceret , og fjern sprøjten fra injektionsstedet . Vær sikker på at trække kanylen ud af huden væk fra dig selv og andre omkring dig , og skub stemplet for at udløse sikkerhed , som vil dække den brugte nål . Du vil høre en klikkende lyd , når denne er blevet nået .

5 .
Læg den brugte kanyle straks i en " skarpe "beholder og anbring et band-støtte over injektionsstedet hvis det er nødvendigt .

gode råd og advarsler


 • sikkerhedssystemerne aktivere , når sprøjten er blevet tømt og er blevet fjernet fra patientens hud .
 • sikkerhed Det kræver ingen yderligere sterilisering før injektion .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------