Position: sygdoms > hovedpine >

standarder for diabetes

   Diabetes er ikke én, enestående sygdom, men snarere en samling af forskellige stofskiftesygdomme , at alle har de store symptom på hyperglykæmi . Da diabetes har et så varieret makeup , har der været forskellige standarder og klassifikationer af diabetes , som er blevet udviklet til at diagnosticere patienter .

Type 1 Standarder


Når en person har type 1 -diabetes , er der visse forudsætninger , at de har at mødes . Denne lidelse , som også er blevet kaldt juvenil diabetes , er kendetegnet ved betacellernes ødelæggelserne forårsaget af patientens immunsystem reaktion . Over tid immunsystemets aktivitet fører til en fuldstændig mangel på insulin i den Lidende krop . Folk vil udvikle denne betingelse hurtigt , ofte i dage eller uger , og de fleste mennesker , der har sygdommen vil have det , før de fylder 25 år. Generelt det er den type af diabetes , der anses for den værste .

Type 2 Standarder


Type 2 diabetes er meget forskellig fra type 1 diabetes . Denne type diabetes er kendetegnet ved kroppens væv manglende evne til at bruge eller resistens over for insulin . Dette bliver værre over tid, da de nødvendige beta- celler, der hjælper med insulin produktion og brug tiden svække og udstødning selv . Denne betingelse har tendens til at udvikle sig med ældre ( over 30 i de fleste tilfælde ) , og det er meget mere almindeligt, at type 1-diabetes . Andre faktorer , der kan påvirke type 2- diabetes er overvægt , manglende motion , arvelig diabetes og andre , lignende forhold .

Andre typer


Et sidste standard for diabetikere kaldes " andre specifikke typer . "Dette er en catch -all kategori for folk , der har en anden grund til at være hyperglycemic der ikke passer ind i diagnosen for type 1 eller type 2 . Denne standard omfatter mennesker, der lider af en genetisk betacellernes ustabilitet eller defekt , samt som dem, der har sygdomme i endokrine bugspytkirtel eller cystisk fibrose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------