Position: sygdoms > hovedpine >

tegn og symptomer på syre refluks hos voksne

   Acid reflux , også kendt som GERD , eller gastroøsofageal reflukssygdom , producerer en række fælles symptomer, der opleves af millioner af mennesker på en regelmæssig basis. Selv små skridt såsom at undgå krydret fødevarer kan medvirke til at begrænse episoder , være i stand til at identificere de symptomer er første skridt i at lære at behandle eller endda undgå sure opstød helt .

brændende fornemmelse


Dette er den mest almindelige symptom erfarne af voksne . Halsbrand er kendt for at producere en brændende fornemmelse et sted mellem maven og halsen , men det er mest almindeligt mærkes i hele brystet .

Regurgitation


Nogle gange sure opstød skaber en regurgitation sensation , normalt mærkes som en sur smag i munden . Væsentlige mavesyre bakker op gennem halsen . Dette kan føre til opkastning af mavesyre .

mavesmerter og dyspepsi


Mavesmerter behøver ikke at være ledsaget af en brændende fornemmelse der kan henføres til sure opstød . Faktisk udvikler nogle mennesker , der lider af syre refluks dyspepsi . Dette syndrom giver symptomer som fx generelle mavesmerter . Andre symptomer på dyspepsi er bøvsen og usædvanlig oppustethed i tillæg til kvalme , især efter at have spist et tungt måltid .

adm. Acid Refluks

Selv om det måske ikke er muligt helt at fjerne syre refluks , er det muligt at forhindre, at sværhedsgraden og persistens af sygdommen . Undgå fed mad , citrusfrugter , alkohol og koffein er det første skridt . Ikke-receptpligtige medicin og antacida er også effektive til at lindre halsbrand symptomer. Hvis disse metoder ikke virker, kan lægen være i stand til at identificere en passende metode til behandling , der kan omfatte receptpligtige styrke medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------