Position: sygdoms > hovedpine >

tegn og symptomer på vertebrale frakturer fra osteoporose

   Knogleskørhed selv kaldes undertiden tavs sygdom , da det kan fremme gradvis, uden at nogen tegn eller symptomer . Vertebrale frakturer almindeligt hos ældre patienter er ofte de første mærkbare symptom på den underliggende osteoporose , en betingelse , at hjemsøger 10 millioner amerikanere , ifølge National Osteoporosis Foundation .

Smerter


Det kan være svært at skelne symptomerne på forværring af osteoporose fra dem, der er forbundet med deraf følgende vertebrale frakturer . Osteoporose syge almindeligt kamp kroniske ryg og hofte smerter og avancerede tilfælde kan medføre besvær med at stå op lige . Vertebrale frakturer som følge af osteoporose ofte til stede i den nederste eller midback skyldes en kompression af den svækkede knogler , og de kroniske smerter forbundet med en pause kan misforstås som en generel symptom på osteoporose .

Kyphosis


Flere frakturer , uanset om de er diagnosticeret eller ej , kan føre til en degenerative krumning af rygsøjlen kaldes kyphosis . Det medfører, ømhed i rygsøjlen området med smerter generelt lokaliseret til den mellemste og nederste del af ryggen . Ofte der er en synlig rundhed i form af ryggen med en humplike krumning i nærheden af skulderbladene .

rygmarv Inddragelse


Sjældent kan knogleskørhed patienter , der lider af vertebrale frakturer varsel følelsesløshed eller prikken i ekstremiteterne , og selv et tab af tarm-og blærekontrol . Dette indikerer , at den komprimerede ryghvirvel er pres på rygmarven .

Arthritis

Osteoporose hæmmer knogle regeneration , så vertebrale frakturer har svært ved healing . Dette fører til slidgigt i de berørte fælles for nogle patienter. Avancerede tilfælde forårsage alvorlige handicap , og patienter , der lider af gigt , som følge af en sådan knoglebrud er afhængige af fortsat pleje til at forvalte daglige aktiviteter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------