Position: sygdoms > hovedpine >

Biofreeze vs fryse det

   Når det kommer til aktuel ømhed og smerter , er mange på udkig efter en hurtig virkende behovsmedicin at lindre smerten . Biofreeze og fryse det er to produkter fremstillet til at lindre lidt ømhed og smerter , at kroppen kan producere . Der er ikke for stor forskel mellem dem og deres virkning på kroppen , men der er små forskelle , når det kommer til prisen og ingredienser

Historie


Freeze Det er et mærkenavn for en gel produkt , der anvendes til udvortes smertelindring hos mennesker . Biofreeze er et andet mærke navn til en gel, der også anvendes til udvortes smertelindring hos mennesker . Disse produkter forhandles af forskellige selskaber .

Biofreeze


Ifølge Biofreeze. com , Biofreeze er et produkt , der anvendes til at lindre smerter som følge af sportsskader , ømme muskler , ledsmerter , body ømhed og ledbetændelse . Biofreeze indeholder urten ilex paraguariensis , som arbejder for at yde midlertidig lindring for disse sundhedsmæssige forhold.

Freeze Det


Ifølge FreezeItgel. com , Freeze Det er en gel produkt designet til at give muskler, led og gigt smertelindring . Det giver også midlertidige lindring af rygsmerter , kramper , blå mærker , tendinitises , ledsmerter og andre muskelsmerter .

Ingrediens Sammenligning

Biofreeze indeholder 3,5 procent menthol , 0,2 procent kamfer og urteekstrakt Ilex paraguariensis . Freeze Det er nøjagtig det samme i , hvor meget mentol og kamfer , den indeholder. Men det omfatter også inaktive ingredienser som aloe ekstrakt , vitamin E og blade ekstrakt. Vitamin E og dets fordele er virkelig, hvad sæt Freeze Det bortset fra Biofreeze .

Prissammenligning

Et 4- ounce tube Freeze Det Gel går for $ 9,99 ved Walgreen 's ( fra 2010 ) . Samme størrelse tube Biofreeze gælder for 8,00 dollar i Walgreen 's ( fra 2010 ) . Disse produkter er også tilgængelige på Bi-Mart , Savemart , Thrifty White , Værdi Drug , Wal-Mart og Winn Dixie .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------