Position: sygdoms > hovedpine >

Hvad er tegn og symptomer på ms i nakken ?

   Multiple aclerosis , eller MS , er en af flere lidelser, som påvirker den myelin kabinettet , som dækker nervefibrene omkring rygsøjlen . Skaderne på dette kabinet giver den fine centrale nervesystem til at sive ud væske og udløser " misfires " langs nerveimpulser og i sidste ende nerve død . Flere symptomer , der vises langs nakken og ryggen kan være advarselstegn af multipel sklerose .

Konstant fysisk træthed


En af de tidlige advarselstegn på MS er en konstant træthed i lemmer og andre kropsdele , såsom hals . Træthed selv kan være relateret til udmattelse eller flere sygdomme , og bør ikke tages som en sikker indikator for MS . Den type af træthed , at mere klart vedrører MS er ofte ledsaget af en svaghed eller klodsethed i benene eller hænder og vil ikke sprede med resten . Hvis du oplever stivhed i nakken sammen med træthed , hvile mere og se dig selv for flulike symptomer . Hvis situationen ikke svinder efter 5-7 dage, søge lægehjælp .

Følelsesløshed eller kulderystelser


Et andet symptom på MS er følelsesløshed i nakken eller ryggen . Dette kan være ledsaget af en kølig fornemmelse eller af varemærket "pinde og nåle " , der normalt er forbundet med følelsesløshed i ekstremiteterne . Kulderystelser er også muligt , og vil normalt blive oplevet som en slags svært ved at holde hovedet op . Disse symptomer skyldes nerve " fejltænding ", som resulterer i rodet signaler . Mens begge symptomer er også tegn på andre betingelser ( såsom Parkinsons sygdom ) er det sandsynligt, at følelsesløshed eller kulderystelser i nakke og ryg betyder ballade . Søge lægehjælp omgående, hvis der oplever disse symptomer .

Lhermittes Opret


Mens de fleste af de tegn og symptomer på MS er generelle ( kunne også være en række andre sygdomme fra mild til svær ) Lhermittes tegn er en af de få meget klare indikatorer . Lhermittes tegn manifesterer fysisk som læsioner i nærheden af halshvirvelsøjlen og erfaringsmæssigt som en følelse af betydelige smerter i ryggen og nakken , der føles ligner elektrisk stød , ofte nakken er bøjet fremad . Efter dette , ofte en ændring i objektive sensoriske fortolkning opstår . Smag kan ændre sig radikalt ( for eksempel kan kylling smag alt for flavorful , ligesom pepperoni , eller is kan have ingen smag overhovedet ) eller farver kan synes skævt ( enten farveblindhed eller farve forvirring ) . De, der har mistanke om at opleve Lhermittes tegn bør søge øjeblikkelig lægehjælp .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------