Position: sygdoms > hovedpine >

børn med allergi over for hunde og katte

   I 2007 rapporterede den amerikanske Veterinary Medical Association , at omkring 37 procent af husstandene i USA ejede en hund og 32 procent ejet en kat . Mange børn oplever mild til svær allergiske reaktioner over for hunde og katte , som kan forårsage dem dagligt ubehag i hjemmet eller hos vennerne hjem . Kom dine børn testet tidligt for allergi og se for centrale symptomer vil give dig mulighed for at forberede dit hjem og livsstil til at overvåge deres sundhedstilstand

Definition


Allergier opstår , når kroppens immunsystem overreagerer til bestemte organismer eller bakterier i et forsøg på at beskytte sig selv. Ifølge Astma og Allergi Foundation of America ( AAFA ) , 15 til 30 procent af mennesker med allergi er allergiske over for skæl ( død hud ) af katte og hunde . Symptomerne varierer fra en lille udslæt , tilstoppet næse og kløende øjne og hals at bryde kroniske luftvejslidelser emner, såsom astma .

Identifikation


Hvis dit barn oplever allergisymptomer , din børnelæge eller allergolog har en række testmuligheder . Din læge vil sandsynligvis se på din families sygdomshistorie , fordi et barn har et 75- procent chance for at få allergi , hvis begge forældre har dem . Så kommer testning . Det AAFA siger , at den mest almindelige allergi test er den priktest , som består i at sætte små dråber af allergener på barnets arm eller ryg , let prikkende hvert område og venter på en reaktion . Hvis dit barn er allergisk , vil en kløende rød bule frem. Blodprøver kan også bruges til at detektere allergi .

Forebyggelse /Solution


Når du har bekræftet , at dit barn er allergisk over for katte eller hunde , den bedste måde at forebygge allergiske reaktioner eller ubehag er at fjerne barnet fra kontakt med allergenet . For de fleste familier , desværre betyder dette at sige farvel til dit kæledyr hunde eller katte . Selv når katte og hunde er sendt uden for deres skæl bliver tilbage i tæpper og møbler . AAFA 's astma undersøgelser viser, at kat dander kan udløse svær astma anfald i 20 til 30 procent af mennesker med astma og kan endda føre til kronisk astma . For at undgå kronisk astma , er det i dit barns bedste interesse , han aldrig være i tæt nærhed til den type af selskabsdyr han er allergisk over for .

Reduktion Allergener

Hvis din familie vælger at holde dit kæledyr , er der måder at mindske effekten af kæledyr skæl på dit barn . KidsHealth. org indeholder nærmere oplysninger om hovedrengøring teknikker og husholdning adfærd , der kan forbedre dit barns livsstil . Blandt disse er udpegning af et værelse eller en del af huset , hvor dyret skal bo. Dette vil give dit barn en skæl-frie del af huset til at leve i. Det er også vigtigt at fjerne tæpper og måtter , da de har tendens til at samle mere skæl end trægulve . Afhængigt af sværhedsgraden af hendes allergi , kan dit barn få tilladelse til at lege med kæledyr , men skal instrueres i at undgå fysisk kontakt så meget som muligt .

leve med allergier

FamilyDoctor. org lister en række forskellige måder at lette lidelserne for allergi . Mange familier vælger at bringe deres barn til ugentlige eller månedlige allergi skud , der tjener som immunterapi . Skuddet tilfører et lille antal af allergener at akklimatisere hans immunforsvar til allergener i sine omgivelser . Der er også mange over -the-counter medicin, der bruges til at lindre symptomer-antihistaminer , næsespray og øjendråber , for at nævne nogle få .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------