Position: sygdoms > hovedpine >

gås allergi

   En gås allergi opstår, hvis immunforsvaret reagerer på gæs hud , fjer eller ekskrementer . Når en bivirkning opstår, immunsystemet producerer et antistof kaldet immunoglobulin E , der sikrer mod , hvad den opfatter som en trussel . Gås produkter er ikke skadelige for dem, der ikke allergiske . Men personer , der lider af gås allergi kan opleve symptomer , der involverer sinus , hud , luftveje og fordøjelsessystem

Risikofaktorer


Ifølge Mayo Clinic , der er tre store risikofaktorer i at udvikle nogen form for allergi :
Familie historie : Der er en øget risiko for allergi , hvis kolleger familiemedlemmer har allergi såsom nældefeber eller høfeber
Alder : . Børn udvikler allergi hyppigere end voksne . Selvom børn ofte vokser fra deres allergi , kan de komme tilbage på ethvert punkt
Andre allergier eller astma . Folk, der har en form for allergisk reaktion , eller astma , har en øget risiko for at udvikle en anden , særskilt allergi .

Goose Allergi Symptomer


Goose allergi symptomer er ikke alvorlige , men kan være ganske elendig . WrongDiagnosis. com rapporter om, at der i øjeblikket er 20 symptomer vedrørende gåse allergier :
-Løbende næse
-kløende næse
-Rindende øjne
-Ondt i øjnene
-kløende øjne
-Hævede øjne
-kløende hals
-Røde øjne
-Nysen
-Vejrtrækningsbesvær
-Kronisk ondt i halsen
-Scratchy halsen
-Hoste
-Hvæsen
-Kløende hud
-Skin welts
-Kvalme
-Astma-lignende symptomer
-Eksem
-Rød hud

diagnostisk test


En hud test kan bruges til at opdage, hvis gæs produkter rent faktisk er årsag en allergisk reaktion . En lille mængde af allergener er placeret på eller under huden under testen for at se om en reaktion. Der er tre typer af hudprøver : en priktest , en intradermal prøve og en kappe lappetest .

En blodprøve kan også gives til at finde antistoffer i blodet . Den enzymmaerket assay ( ELISA , EIA) er den mest almindelige blod test. Den måler niveauet af immunglobulin E kroppen gør som reaktion på allergener .

Medicinsk behandling

Mange typer af læger kan opdage og behandle gås allergier . En øre , næse og hals ( ENT ) specialist eller en allergolog , for eksempel anbefaler kan receptpligtig medicin til at kontrollere symptomer på allergi . De kan også give allergi skud kaldet immunterapi .
Antihistaminer , over -the-counter medicin , der blokerer en naturlig substans ( histamin ), der produceres af kroppen i løbet af en allergisk reaktion , arbejde for at lindre symptomerne på en gås allergi . Antihistaminer er ikke for alle . De, der ammer , har snævervinklet glaukom eller tage en MAO- hæmmer bør undgå denne medicin .
Næsespray , orale steroider og øjendråber er andre realistiske valgmuligheder i behandling af symptomer på en gås allergi .

Forhindring

De , der lider af en gås allergi bør undgå det allergen, for enhver pris . Ligegyldigt hvilken slags gås produkt er årsag til reaktionen-fjer , hud eller ekskrementer-passende forholdsregler skal gøres for at mindske risikoen for eksponering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------