Position: sygdoms > hovedpine >

histamin sygdomme

   Histamin er ofte forbundet med allergi , når det udløser en inflammatorisk reaktion på allergener , der angriber kroppen . Histamin styrer forskellige kropsfunktioner og er også en indikator for nogle alvorlige sygdomme

Histamin


Histamin er et biogene amin , som regulerer immunrespons . Det kontrollerer stimulering af gastrisk sekreter og konstriktion af den bronkiale glatte muskulatur . Histamin er en neurotransmitter , der udløser betændelse respons .

Skizofreni


Histamin er et signalstof i hjernen . Indhold af histamin i blodet , der enten er for høj eller for lav er fundet at være relateret til skizofreni .

histamin og Skizofreni


Ifølge en artikel om Bio-Communications Research Institute 's hjemmeside , lave histaminindhold er ofte forbundet med paranoia , søvnighed , lav libido , let frustration og spændingshovedpine . Høje histaminindhold er ofte relateret til besættelse og tvang , depression , migræne hovedpine og kroniske muskel spasmer syndrom .

Leversygdom

Histamin er fundet forhøjet hos patienter med kronisk kolestatisk leversygdom , ifølge Journal of Clinical Investigation . Dette synes at opstå, fordi en syg lever ikke kan stoppe strømmen af histamin i portalen venøse blod som en sund lever gør. Forhøjede histamin er en indikator for leversygdom .

inflammatorisk tarmsygdom

Histamin mastceller er forhøjet hos patienter med inflammatorisk tarmsygdom , såsom colitis og Chron 's sygdom . Histamin er en neurotransmitter, der styrer det inflammatoriske respons i disse sygdomme . Forhøjet indhold af histamin er indikatorer for disse sygdomme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------