Position: sygdoms > hovedpine >

hund spyt allergi

   Næsten halvdelen af alle husstande i USA har enten en kat eller en hund som et kæledyr . Ifølge den amerikanske College of Allergy , Astma og Immunologi , så mange som 10 procent af befolkningen er allergiske over for kæledyr . Hvis du er allergisk over for hunde , kan din allergi udløses ved at komme i kontakt med en hunds spyt samt skæl på dens pels eller i sin seng

Allergi


Hver dag , du kommer i kontakt med allergener . For de fleste mennesker , er allergener harmløse partikler, som forårsager ingen reaktion overhovedet . Hvis du er overfølsom over for det allergen , så dit immunforsvar er alt for følsomme over for det . Når du er udsat for et allergen , vil dit immunsystem reagerer på det , som om det er en trussel og vil forsøge at udvise den fra din krop til at beskytte dit helbred .

Hund Spyt


Hunde udskiller proteiner , der fungerer som allergener . Disse proteiner er på en hunds hud i form af skæl . Proteinerne er også i en hunds urin og spyt . Når en hund slikker sin pels , mens grooming eller tygger på en yndlingslegetøj , det efterlader spyt og allergener i den. Disse allergener er stive og vil dvæle på en overflade . Det tager måneder for dem at miste deres evne til at udløse en allergisk reaktion .

Symptomer


Afhængig af sværhedsgraden af din allergi over for hunde , kan du opleve en allergisk reaktion, så snart du kommer i kontakt med en hund eller det kan tage et par dage efter udsættelsen for symptomer på allergi at forekomme . Hvis en hund slikker dig , så du kommer i direkte kontakt med sine spyt , kan din hud bliver rød , hvis hundens tunge rørt dig . Airborne allergi vil forårsage rødme i øjnene , kløe omkring dit ansigt og en løbende næse , ifølge Astma og Allergi Foundation of America .

Behandlinger

Den bedste behandling for en allergi overfor hunde og hunde spyt er at undgå al kontakt med hunde . Hvis du har et kæledyr hund eller hvis du ikke kan hjælpe , der kommer i kontakt med hunde , så immunterapi , eller allergi skud , kunne hjælpe . Administreret i løbet af tre år , vil allergi skud reducere din allergi symptomer . Over tid vil du kræve mindre medicin til at kontrollere din allergi .

Overvejelser

Du kan hjælpe med at styre din allergi over for et kæledyr hund ved at ændre dine omgivelser til at mindske mængden af allergener i det . At holde en hund ud af dit soveværelse vil sørge for der er ingen spyt derinde . Støvsugning ofte vil medvirke til at fjerne allergener fra dit hjem . Spørg en anden til at børste din hund udenfor, således at allergener på huden fjernes uden for dit hjem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------