Position: sygdoms > hovedpine >

hvad der sker med mænd at tage kvindelige hormoner ?

   Østrogen er den vigtigste kvindelige kønshormon , findes overvejende kvinder . Østrogen er også til stede i mindre grad , hos mænd . Den primære mandlige kønshormon , testosteron , regulerer seksuel udvikling hos mænd-væksten i kønsorganerne-samt sekundære kønsudvikling som udvikling af den karakteristiske mandlige muskulatur , kropsbehåring , knoglemasse og vokal tone . Når mandlige østrogen -niveauer øges kan der være ukarakteristisk udviklingsmæssige og fysiologiske ændringer

østrogenbehandling


Mænd tager østrogen af en række årsager . Trans-køn hanner bruge hormonet at foretage de ændringer i deres organer, der skal gøre dem fremstå mere feminine.

Ifølge prostatakræft Foundation , brug af syntetiske former for østrogen kan modvirke effekten af testosteron , som brændstoffer væksten af prostatakræft , og bremse væksten af tumor . Resultaterne af en nylig forskningsundersøgelse , præsenteret af ledende forfatter Ourania Kosti , Ph. D. , i Georgetown Lombardi Comprehensive Cancer Center , som blev præsenteret for American Association of Cancer Research den 18. april 2010, anførte nogle positive korrelation mellem visse østrogener og effektiv behandling af prostatakræft .

Estrogen indtagelse


I august 1, 2003 nummer af " The Journal of Clinical Endokrinologi Metabolisme , " et forskerhold fra Johns Hopkins School of Medicine ledet af E . Moore erklæret, at stoffer , der efterligner virkningen af østrogen , der er kendt som phytoøstrogener , kan findes i nogle sundhedsmæssige kosttilskud . Fytoøstrogener kan findes i mange fødevarer , selv om deres tilstedeværelse i sojaprodukter blev nævnt specifikt i undersøgelsen . Det er uklart , hvilken virkning , om nogen , fytoøstrogener har på mandlige testosteron og østrogen niveauer , selv om der ifølge 2003- Johns Hopkins undersøgelse vist fald i det mandlige kønshormon og tilsvarende stigning i kvindelige hormon niveauer er blevet rapporteret i tidligere forskning .

I maj 2009 spørgsmålet om " Environmental Perspectives ", en forskningsundersøgelse foretaget af britiske universiteter og ledes af Dr. Susan Jobling af Brunel University undersøgte sammenhængen mellem forurening af vandløb med kemikalier-nogle af som blokerer virkningen af det mandlige hormon testosteron-og feminisering af fisk i disse vandløb . Ifølge undersøgelsen de ramte fisk havde deres yngle- kapacitet reduceret, og i nogle tilfælde , hanfisk faktisk skiftet køn til kvinde. Den forskning foreslog , at der kan være potentiale for menneskers mandlig fertilitet at blive negativt påvirket af den samme vandbårne stoffer , hvoraf nogle er indeholdt i lægemidler til behandling af cancer samt andre farmaceutiske behandlinger og pesticidies .

feminiserede Effekter


Den feminiserede virkninger af østrogen på den mandlige krop kan være betydelige , hvis den tages i store nok doser . Væksten i brystvæv , ømhed omkring brystet , udvidelsen af brystvorten , opblødning af huden og en reduktion i størrelsen af testiklerne er alle effekter , der kan observeres. Østrogen indtagelse kan også reducere forekomsten og væksten af hår og fremme en mere feminiseret kropsform . I tilfælde, hvor testosteron niveauet allerede er lavt , kan mindre mængder af østrogen har synlige effekter også.

Andre virkninger

Bortset fra dens feminiserede virkninger , høje niveauer af østrogen-som er forbundet med større dosis , regelmæssigt administreret østrogen behandlinger udføres af trans-køn patienter og dem, der kæmper prostatakræft-kan også have mere alvorlige konsekvenser . Som bemærket af 2003 Johns Hopkins -undersøgelsen, kan der være flere alvorlige bivirkninger omfatter øget følsomhed over for sygdom og sygdom , en større chance for blodpropper , lungeemboli , slagtilfælde og leversygdom . Personlighed og humør kan også være negativt påvirket .

Advarsler

For virksomheder, der er hormon behandlinger med henblik på kønsskifte , fysiologiske ændringer kan forventes . I andre tilfælde kan synlige ændringer er beskrevet i denne artikel, kan eller ikke kan henføres til østrogen . Kost , genetiske faktorer og generel sundhed kan alle være medvirkende faktorer, og at etablere den sande årsag til enhver uregelmæssighed en høring med en primær læge er påkrævet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------