Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man finder en depression støttegruppe

   Klinisk depression er en alvorlig sygdom , der rammer voksne , unge og børn . Ifølge National Institute of Mental Health , i USA depression hjemsøger 9,5 procent af den voksne befolkning , 8,3 procent af den unge befolkning og 2,5 procent af barnet befolkningen . Støttegrupper er vigtige ressourcer, der leverer følelsesmæssig og psykologisk støtte . Drage fordel af støtte grupper for depression vil hjælpe dig med at overvinde den følelse af isolation og håbløshed , der ofte følger med sygdommen . At finde en støttegruppe for depression i dit område er ikke svært . Søg på lokale telefonbog og tale med en mental sundhed udbyder
1
Check med lokale psykiatriske sundhedspersonale eller organisationer. i dit område . Bede om deres råd eller forslag om lokale støttegrupper for depression .
2 .
Kig i de Gule Sider i mentale sundhedstjenester og mental sundhed centre . Dette vil give dig telefonnumre og kontaktoplysninger, kan henvise dig til en passende støtte gruppe .

3 .
Ring til lokale selvhjælps- støttegruppe clearinghouse i dit område . Disse er almennyttige organisationer , der hjælper mennesker med at finde støttegrupper . Der er mere end 100 clearinghouses hele USA og Canada . Oplysninger kan findes på mentalhealth. org .
4 .
Check den lokale avis kalenderen . En liste over støtte gruppe møder ofte opført i den lokale avis ugentlige kalender over begivenheder . Listen vil give tid og sted.
5 .

Sæt nødtelefonnummer i din pung eller mobiltelefon . Folk , der lider af depression kan opleve alvorlige kriser fra tid til anden . I sådanne situationer er det vigtigt at kunne tale med nogen så hurtigt som muligt . To tal til at holde med du er den Mental Health Resource Center , 1-800-969-6642 og National forebyggelse af selvmord Lifeline , 1-800-273-8255 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------