Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man kan slippe af tinnitus

  Hvordan folk slippe af med denne irriterende ringen for ørerne ? Desværre er der ingen kur for tinnitus .
Typen af tinnitus er normalt forårsaget af udsættelse for støj i såsom musik, som skader den ørerne permanent over tid . Desværre er der ingen måde at slippe af med det . På trods af indsatsen over de kommende årtier at komme op med en kur , er der ingen medicin , der hjælper med at ringe.
Alligevel kan din hjerne trænes til at slippe af med tinnitus med denne proces , som også kaldte Tinnitus Gentrænings Therapy ( TRT ) . Kort sagt , skal du stopper med at lytte til det . Det kan virke svært nu , på grund af hvor højt det er , men over tid, du kan slippe af ringen for ørerne
1 .
Det første skridt er at få noget, der dækker over ringen i øret på tidspunkter, hvor det er stille . Dette er især vigtigt ved sengetid .
Det er det tidspunkt, hvor ringen er på sit højeste . Nogle ting , der hjælper maskere tinnitus omfatter radio til statiske , TV sat til statisk , en ventilator, en bærbar computer eller en af disse miniature vandfald gadgets . Det vil tage tid at genoptræne hjernen til at lytte til de andre lyde i stedet for den ringe , men det vil ske over tid .
2 .
Stop dvæle ved det negative af tinnitus behandling .
De vred du er på denne betingelse eller behandling , jo mere sandsynligt vil du høre ringetonen . Hvis du forsøger andre produkter at slippe af med denne betingelse , så prøv at holde en positiv , selv om det ikke klart, om det virker på alle . Igen , det handler om at gøre din hjerne glemmer tinnitus . Hvis du dvæler ved det , vil du gøre det meget sværere at slippe af med det .
anden måde at tænke på det er at være diplomatisk med din fjende ( tinnitus ) snarere end at blive vred på ham .

3 .
Stop med at læse om tinnitus efter træffer afgørelse om behandlingsmuligheder .
Af samme årsag som ovenfor , er det vigtigt ikke at dvæle ved sygdommen overhovedet. Dette betyder IKKE paticipating nogen støtte grupper eller opslagstavler dedikeret til tinnitus . Det er godt at gøre det i starten for at finde ud af dine muligheder , men så snart du har startet på en behandlingsplan , er det tid til at skære dem løs , indtil du har fået fjernet den ringende . Når du har sluppet af tinnitus i dit sind , så er det sikkert at gå tilbage og hjælpe nye tinnitus patienter .
4 .
Undgå høje støj miljøer. Køb musiker kvalitet ørepropper , når du er i høj støj miljøer .
Høje lyde som ambulance sirener , iPods , film , eller koncerter kan Retrigger tinnitus , selv hos dem, der ikke længere lider . Det er meget vigtigt at undgå yderligere skader på ørerne ellers tinnitus får højere . Som din hørelse går ned ad bakke , er der mindre støj, der kommer i til at sløre de ringer . Det vil gøre det tinnitus tilbage og sværere at skjule .

gode råd og advarsler • Det er vigtigt at forsøge alt for at maskere tinnitus . Hvis du ikke tager behandling alvorligt , kan det føre til depression eller andre psykiske problemer .
 • Må ikke bære ørepropper MEDMINDRE miljøet er farligt at høre for de fleste. Når du er i et farligt miljø ( f. eks koncert ) , slid musiker kvalitet ørepropper i stedet for dem fra en stof butik .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------