Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan sover hjælper kredsløbet ?

   Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler, at du får en vis mængde søvn hver nat , afhængigt af din alder . Voksne har brug for syv til ni timers søvn på en regelmæssig basis . Forskning viser, at selv sunde voksne , der mister muligheden for søvn er sårbare over for hjertesygdomme . Regelmæssig , fredelig søvn hjælper med at opretholde et sundt hjerte og forhindre hjertelidelser

kredsløbssygdomme


kredsløbssygdomme består af hjerte , lunger og blodkar . Kredsløbssygdomme har tre komponenter : pulmonal cirkulation ( lungerne ) , koronar omsætning ( hjertet) og systemiske cirkulation . Pulmonal omsætning er pumpning af blod mellem hjerte og lunger . Flytning af blod gennem hjertets væv er cirkulation i kranspulsåren . Systemiske cirkulation pumper blod rundt i kroppens væv . De tre systemer arbejder sammen for at nære og vedligeholde kroppen

opretholde en sund Heart


Richard Knox , videnskab skrivebord korrespondent for NPR ( National Public Radio ) , skrev artiklen " Undersøgelse : . tidligt i seng Holder Heart Sund . " I det han hedder , " Det menneskelige hjerte kræver en vis mængde søvn hver nat for at forblive raske , og at forbindelsen mellem søvn og hjerte helbred er stærkere end mistanke forskere , ifølge en rapport i Journal of American Medical Association . " Anne Harding 's artikel " mindre søvn i ældre voksne i forbindelse med hjerteanfald , slagtilfælde risiko " . om cnnhealth diskuterer sammenhængen mellem søvnmangel og hjertesygdomme Kristen Knudsen er en søvn forsker på University of Chicago Harding citater hende : "Der er en masse i gang i løbet af søvnen . Vi synes, uanset hvad der sker i hjernen , i kroppen er en slags hjælper til at opretholde en mangfoldighed af processer-. endokrine , metaboliske , hjerte-kar "

Øget risiko for hjerteanfald Streg


En undersøgelse foretaget af Diane Lauderdale , Ph. D. , fra University of Chicago 's Department of Health Studies , viser , at mangel på søvn resulterer i calcium oprustning i arterierne , der fører til plaques at brække og som igen vil medføre hjerteanfald og /eller slagtilfælde. " Vi har nok beviser fra dette studie og andre til at vise, at det er vigtigt at inkludere sove i enhver diskussion af hjertesygdomme , " siger Dr. Tracy Stevens , talsmand for American Heart Association og en kardiolog i Saint Luke 's Mid-America Heart Institute . Forskerne er usikre på, hvad forårsager calcium oprustning fra kronisk mangel på søvn . Nogle forslag er , at under søvn , blodtryk sænkes , med mindre søvn denne afslappede tilstand er afkortet . En anden mulighed er betændelse . Søvnmangel øger cortisol niveauer , hvilket fører til betændelse , som kan løsne plak og forårsage hjerteanfald og /eller streger .

Diabetes

The American Heart Association konstaterer undersøgelser, der viser , at " short-sveller " har en højere risiko for udvikle " nedsat fastende blodsukker . " En kort-sovekabine er nogen, der sover mindre end seks timer om natten på en regelmæssig basis . Denne betingelse fører ofte til type -2 diabetes . fastende blodsukker måler, hvor meget glukose eller sukker er i blodet efter ikke at spise i otte timer. Forskning viser, at søvnmangel fører til blodsukker abnormitet .

at få en god nats hvile

Med alle de daglige understreger det er svært til tider at få nok god nats søvn . Mayo Clinic onkolog Dr. Edward T. Creagan understreger vigtigheden af søvn hygiejne for at bevare sundhed . For ham dette omfatter få syv til otte timers søvn , clearing hans sind bekymringer og belastninger, før de går i seng , og ser tilbage på dagen og værdsætter hans liv og alle de mennesker, der er involveret i det .

Dr. Creagan skriver , at mangel på søvn fører til en svagere immunforsvar , nedsat tænkning , en kort lunte og nedsat reflekser . Sørg for, at sovemiljø er stille og fredeligt . Se din læge , hvis du har problemer med at sove , så hun kan løse problemet med det samme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------