Position: sygdoms > hovedpine >

juridiske handicap & depression

   Depression er en form for psykisk sygdom , som kan være invaliderende for nogle mennesker . I USA , kan folk modtage både invalidepension og arbejdsplads husly , hvis deres depression har en betydelig indvirkning på deres dag-til- dag fungerer . Hvis du lider af depression , skal du være opmærksom på dine juridiske rettigheder og de programmer, der kan hjælpe dig

Depression


Ifølge Mayo Clinic og Verdenssundhedsorganisationen , depression er en medicinsk tilstand karakteriseret ved nedtrykthed , tristhed , og et tab af interesse for ting , der normalt giver dig nydelse . Varierende symptomer på depression kan omfatte en manglende evne til at koncentrere sig , angst , bekymring , irritabilitet , ændringer i spisevaner og endda selvmordstanker . Depression kan være en alvorlig tilstand , der forringer en persons evne til at danne og fastholde gode relationer med andre , udføre daglige egenomsorg opgaver ( såsom personlig hygiejne og huslige pligter ) og hold den nede et job .

Social Security Handicap Programmer


Den Social Security Administration overvåger to invaliditetsydelser programmer, der giver månedlige kontantydelser : Social Security invalideforsikring ( SSDI ) er tilgængelig for dem, der har arbejdet og indbetalt til det sociale sikringssystem længe nok til at være berettiget til ydelser . Supplerende Security Income betales fra generel skatteindtægter til meget lav indkomst mennesker med handicap . Hvis du har depression , kan du være i stand til at kvalificere sig til et af disse programmer .

Americans with Disabilities Act


Ifølge " A Guide to Disability Rights Love ", udgivet af det amerikanske Department of Justice , amerikanerne med Disabilities Act forbyder forskelsbehandling af handicappede , som arbejdsgivere og statslige og lokale regeringer . Forskelsbehandling er også forbudt i kommercielle , offentlige boliger, transport og telekommunikation. Under ADA , er arbejdsgivere forpligtet til at give rimelige tilpasninger for handicappede medarbejdere, som medfører , at boligen ikke skaber en urimelig byrde for arbejdsgiveren .

Arbejdsplads Overnatningssteder

Hvis du har været diagnosticeret med depression , kan du måske at bede din arbejdsgiver til at gøre boliger for dig på kontoret . For eksempel , hvis din medicin gør dig groggy kan du måske til at bede om en senere starttidspunkt , eller at du hjemmefra om morgenen . Hvis du nemt bliver distraheret af støj og aktivitet , kan du være i stand til at anmode om en privat kontor eller et aflukke , der er beliggende i et roligt område . Du bør dog være opmærksom på , at en arbejdsgiver ikke er forpligtet til at foretage overnatningssteder , hvis de udgør en trængsler eller er urimelige : Hvis dit job kræver, at du være tilgængelige tidligt om morgenen for at besvare spørgsmål eller modtag opkald fra kunder , distancearbejde eller en nyere starttidspunkt kan simpelthen ikke være muligt .

Advarsel

Uden omhyggelig dokumentation af din tilstand , kan du finde det svært at vinde et handicap krav med Social Security eller anmodning husly fra din arbejdsgiver . Arbejde tæt sammen med dine behandlere til at dokumentere din tilstand . Må ikke være flov : Denne information er afgørende at etablere dit tilfælde til ydelser eller husly .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------