Position: sygdoms > hovedpine >

laser behandling for ringorm

   Ringorm er en svampeinfektion , som kan påvirke mennesker og dyr . De svampe overlever ved at spise keratin i planter eller dyr . Keratin er et materiale , der findes i huden , negle og endda hår . Svamp overlever og lever den længste i områder, der er varm og fugtig, hvilket gør huden en perfekt hjem

Symptomer


Ringorm er let at genkende på grund af det udseende på huden . Symptomerne er bl. a. røde ringe eller læsioner på huden , der varierer i farve nær kanten af ringen og en kløende fornemmelse . Når disse symptomer er opdaget , er der behov for omgående.

Årsager


Ringorm skyldes en række forskellige svampe fra dermatofyter klasse af svampe . Svampe i denne klasse kan inficere en person ved hudkontakt . Katte er de primære bærere af ringorm og kan sprede det til mennesker gennem berøring .

Laserbehandling


Laser behandling for ringorm er relativt nyt . I disse behandlinger , er laser bruges til at dræbe svamp i huden . Laseren anvendes i denne operation anvendes også i nogle typer af grå stær operationer og har vist sig at være effektive. Operationen er væsentlige smertefri .

Tidsramme

Laser behandling for ringorm skal ske i flere minutter om ugen . Dette kan hjælpe hurtigere genrejsningsproces en person med ringorm .

Advarsel

Laserbehandling bør gøres professionelt . Hvis ringorm infektionen ikke går væk efter en måned af laser behandling , søge lægelig rådgivning fra en sundhedsprofessionel for forskellige behandlingsmuligheder eller yderligere instruktioner . For at forhindre spredning af ringorm , skal behandles for at begynde at arbejde med det samme.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------