Position: sygdoms > hovedpine >

ricinusolie pakninger & maveinfektioner

   Ricinusolie packs er en ekstern naturlig behandling for mave infektioner og fordøjelsesproblemer forårsaget af virus , bakterier , svampe eller parasitter . Ricinusolie pakninger kan fremstilles og anvendes i hjemmet til at øge kroppens naturlige immunitet for at bekæmpe og fjerne infektioner og toksiner i maven

Historie


Castor olie er afledt af frø af hjul bønner og har længe været anvendt som en intern naturligt afføringsmiddel og eksternt for at øge omsætning og elimination . Ricinusolie er også blevet brugt som en traditionel naturlig medicin siden det gamle Egypten . Brugen af ricinusolie pakker som et naturligt middel blev populariseret af den psykiske healeren Edgar Cayce , der døde i 1945 .

Beskrivelse


lymfatisk omsætning og produktion er nødvendig for celler at lokalisere og tilintetgøre infektioner , bakterier og svamp . Ricinusolie pakker placeres på maven stigning lymfatiske cirkulation , som hjælper med at fjerne infektionen .

Bruger


Ricinusolie packs er lavet af iblødsætning et stykke lærred eller flonel i ricinusolie og opvarmning af olie, indtil det er varmt . Den opvarmede pakken er pakket ind i plastik for at forhindre lækage og placeres på maven . Det er holdt varm med en varmedunk eller varmepude og bør blive siddende i 30 til 40 minutter . Disse bør anvendes efter behov , men generelt to gange dagligt i op til to uger ved at lave en ny pakke til hver anvendelse .

Side Effects

Konstant brug ud over den anbefalede tid kan medføre væske -og elektrolytbalancen ubalancer i kroppen , hvilket vil medføre mærkbar svaghed eller svimmelhed , samt mild kvalme , opkastning og mavekramper . En stigning i afføring er også almindeligt , da ricinusolie er en afføringsmiddel og arbejder for at fjerne infektionen fra maven . Som med al medicin , er allergisk reaktion mulig .

Advarsler

Ricinusolie packs er ikke skal bruges på små børn , gravide eller ammende kvinder , dem med indre blødninger eller aktive sår , eller enkeltpersoner, der har haft kræft , fordi af en øget risiko for spredning af sygdommen . Antacida og mælk mindske absorptionen af hjul , så undgå at bruge disse i mindst en time , før du bruger pakker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------