Position: sygdoms > hovedpine >

sikker og effektive måder for kvinder at tabe

   Når det kommer til kvinder og vægttab , FAD kostvaner bare ikke klippe det . Vand vægt , et almindeligt problem for kvinder , er normalt den første til at gå , når fastholdelsen af den " tabe sig hurtigt " programmer . Disse kostvaner er ofte svært at fastholde og er derfor ikke realistisk . Du kan udføre en sikker og effektiv vægttab gennem nogle vigtige grundlæggende trin .

skære kalorier


Ifølge " Forebyggelse " magasin , vægttab ligningen er enkel . At miste £ 1 hver uge , skal du oprette en kalorie underskud på 3. 500 kalorier , eller 500 kalorier om dagen . Den officielle ligning til bestemmelse af en kvindes bestemt kalorieindhold mål er imidlertid ikke så enkel. For at gøre tingene lettere , at holde styr på alt det, du i øjeblikket spiser , herunder drikkevarer og snacks . Tilføj op den daglige kalorie i alt en hel uge til at finde din gennemsnitlige daglige indtag . Trække 500 kalorier fra , at det daglige gennemsnit for at finde dit mål for at tabe sig på en sikker og effektiv tempo .

Burn Kalorier


Selvom det ikke nødvendigvis for at tabe sig , motion sikkert hjælper . Du kan enten skære kalorier , brænde dem ud gennem hjerte-kar- motion og vægtløftning , eller lave en kombination af begge dele. Kvinder har ofte vige tilbage fra at løfte vægte af frygt for at blive voluminøse . Dette er et fælles anliggende , men er også en misforståelse . Kvinder simpelthen ikke har muskelmasse til at generere store , klodsede muskler . I stedet kvinder, der løfter vægte udvikle en slank , tonet krop . Ifølge sundhedsstatus, vil en 140- pund person løfte vægte i 30 minutter brænde omkring 109 kalorier . Øge intensiteten og øge kalorieindhold brænde .

Emballeret Planer


Der er ganske et udvalg af kommercielle planer om at vælge fra , der hjælper til at lette sikker og effektiv vægttab for kvinder . Planer som Jenny Craig , Weight Watchers og NutraSystem fokus på portioner , ernæringsmæssige totaler og forskellige andre faktorer som glykæmisk indeks, og de tilbyder færdigpakkede mad til din bekvemmelighed . Mens disse planer tager gætteri ud af planlægning måltider , og tilbyder støtte gennem møder , on- line information eller telefon konsultationer , er der månedlige omkostninger , der er involveret , der typisk ikke omfatter maden .

Overvejelser

Det er altid klogt at konsultere din læge før du foretager eventuelle væsentlige ændringer i din kost , eller hvis du vil tilføje fysisk aktivitet . Kvinder , der ammer eller gravide, bør kontakte deres læge om deres anbefalede kalorieindtag . Hvis du har svært ved at finde motivation , hverve en ven til at hjælpe med at holde styr på dine fremskridt , eller bedre endnu , finde en træningsmakker til at hjælpe med at holde dig ansvarlig . Lær at belønne dig selv med andet end mad . For små mål er opnået i dit vægttab rejsen , forkæle dig selv med en tur til det lokale museum eller tage en klasse som keramik eller balsal dans .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------