Position: sygdoms > hovedpine >

taleundervisning aktiviteter for afasi

   Afasi er en neurologisk tilstand , der forlader patienten med den manglende evne til at udtrykke og forstå sproget , ifølge Mayo Clinic . Det påvirker både skriftlige og mundtlige kommunikationsevner , med debut almindeligt følgende hovedtraume eller et slagtilfælde . Det er vigtigt at behandle eventuelle underliggende årsag til afasi med henblik på at sikre, at behandlingen er effektiv .

Picture kort


Brug billeder kortene at genskabe en forståelse af, hvad daglige genstande er, og hvordan man kan sige eller skrive deres navne . Brug af billedkort er vigtigt at udvikle tilbagekaldelse af viste elementer . Vis patienter flashcards , der har et billede af noget på dem , såsom en kop eller en bil . Sig ordet bilen til dem, mens de ser på billedet og prøv at sige det .

Billede Forum


Et billede bord tager billedet kort og trin op kompleksiteten af øvelsen . Sted forskellige billeder af punkter på brættet . Patienterne vil nødt til at identificere de billeder ved at pege på dem og sige, hvad objektet er . En del af bestyrelsen kan også omfatte billeder af mennesker . Hvis patienter stadig har svært ved specielt at sige eller skrive ord , de kan i det mindste kommunikere via peger på elementer .

Workbooks


Læsning og skrivning er grundlæggende kommunikationsmetoder ramt af afasi . Projektmapper hjælpe patienterne til at praktisere læse-og skrivefærdigheder . Disse kan synes som børnehaveklasse projektmapper i starten, men de har specifikke formål at styrke identifikationen af fælles elementer , der anvendes og nødvendige dagligt af patienterne . Patienter arbejde på højtlæsning og lytte til historier , som de læser sammen at videreudvikle forståelse færdigheder .

Computer Aktiviteter

Computere har mange interaktive aktiviteter , der viser billeder , siger navne og kræver patienter til at vælge ord, der passer til hvad de siger og hørelse . Dette hjælper tilbagekaldelse af auditive information og behandling. Programmer kan ligeledes visuelt stimulerende at patienter til at give flere sanseindtryk .

motion

Mest afasi skyldes fysiske problemer , såsom traume eller slagtilfælde . Patienter kan opleve hurtigere helbredelse , når de opretholder en fysisk træningsprogram. Øvelser kan omfatte simpel ansigts bevægelser eller langsomme ture , der øger blodtilstrømningen til kroppens muskler . Fysisk aktivitet kan bidrage til at maksimere resultaterne af alle andre aktiviteter, der udføres i tale rehabilitering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------