Position: sygdoms > hovedpine >

vaskemiddel & eksem

   Eksem er en hudlidelse , der kan forårsage en kløende , irriteret og rødt udslæt på børn og voksne . I mange tilfælde kan eksem være ophidset af rengøringsmidler , herunder sæber . Noget bruges til at rense kroppen eller tøjet kan betragtes som en rengøringsmiddel. At forebygge og undgå kløende udslæt , skifte til sensitiv hud rengøringsmidler og sæber

Tilstand


Duftende sæber , rengøringsmidler , blødgøringsmidler , badeværelse rengøringsmidler , køkken sæbe og andre rengøringsmidler kan agitere eksem . Eksem er en hudlidelse , der ofte arveligt . Det ligner en hævet , rødt udslæt , der vises på dine hænder , fødder og ansigt . Det kan også sprede sig til dine ben og arme . Hvis børn er født med eksem , vil de altid have det . Men der er måder at forhindre udbrud af udslættet . Sommetider medicinering er nødvendig , men i andre tilfælde , at sensitiv hud rengøringsmidler skifte hjælper .

Sæber


Sæber er ofte en stor synder , når det kommer til eksem udbrud . Sæbe er nogen former for rengøringsmidler anvendes på huden . Hvis du har mistanke om sæbe forårsager eksem udbrud , lugte dine hænder efter vask dem . Hvis der er en blomstrende duft , så sæben du bruger, har en parfume tilsætningsstof. Dette tilsætningsstof er blevet kendt for at irritere eksem . Skift til en parfume-fri sæbe . Etiketten af de sæbe eller ingredienser vil listen parfume eller duft , som en ingrediens . Kig efter en sæbe , der er annonceret " til følsom hud " eller " parfume-fri. "

vaskemidler


Vaskemidler kan også forårsage eksem flare-ups . Mens vaske-og rengøringsmidler anvendes til at rense tøj , er parfume eller tilsætningsstoffer også tilbage i tøj , som kan irritere huden . I dag er der mange muligheder , der ikke indeholder tilsætningsstoffer. Se efter " fri og klar "opvaskemidler , eller dem, der er annonceret som følsomme på huden .

Diagnose

For at bestemme årsagen til eksem udbrud , tjek først derhjemme . Kig på dit tøj og hud under sort lys . Hvis enten lyser klart under det sorte lys , betyder det, at der er parfume tilsat , hvilket kan være årsag til eksemet . Hvis du bruger rengøringsmidler regelmæssigt til dit badeværelse eller køkken , og mærke en break-out kort tid efter brug , kan du ønsker at bruge naturlige produkter som eddike og bagepulver .

Ekspert Hjælp

Hvis du ændrer sæbe og rengøringsmidler synes ikke at arbejde , skal du måske kontakte din læge for at få en recept medicin . Flere topiske cremer er til for at afskrække eksem flare-ups , og kun din læge kan afgøre, hvilken der er bedst for din tilstand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------