Position: hotel888 > hovedpine >

Sidst på efteråret allergi

   Allergier er henføres til forskellige eksterne og miljømæssige faktorer . En almindelig misforståelse er, at allergi er den mest udbredte i løbet af foråret måneder , når visse typer af blomster og træer begynder at bestøve efter at have været hvilende i vintermånederne . Ifølge American Academy of Allergy Astma og Immunologi , er mere end 36 millioner mennesker i USA er ramt af sæsonmæssige allergener . Men der er måder at minimere allergi påvirker og behandle symptomerne til at gøre livet mere behageligt for allergikere i løbet af efteråret måneder .

Du skal bruge:
stetoskop
. Flutter enheden .

Typer


Særlige typer ukrudt bestøve i løbet af efteråret , herunder opret amarant , vejbred , ragweed , bynke og skovsyre . Ifølge den AAAAI , er den fremherskende type allergen i løbet af efteråret bynke-ambrosie. Hver ambrosie kan producere op til 1 mia korn af pollen . At gøre tingene værre , pollen fra ragweed er let og kan transporteres af vinden til 400 miles . Mold er en anden almindelig falde allergen .

Beliggenhed


Ragweed planter er mere almindelige i Midtvesten , nordøstlige og sydlige regioner i USA. Det AAAAI forklarer , at det sene efterår allergikere er mest almindelige i byområder i disse regioner , fordi ambrosie planter er udbredt i underudviklede områder . Ambrosie planter bestøve i Midtvesten og det nordøstlige regioner mellem månederne august og november, mens de bor i det sydlige stater kan begynde at føle påvirker af ambrosie så tidligt som juli hvert år .

Symptomer


Ifølge CBS News , de mest almindelige symptomer på efteråret allergi af kødannelser , nysen , løbende næse , hoste , ondt i halsen , hvæsen og kløende øjne . Sådanne symptomer kan gøre dig mere sårbar over for infektioner , søvnløshed og problemer med bihulerne . Astmatisk allergikere kan opleve mere alvorlige symptomer som smerter i brystet og vejrtrækningsbesvær .

Forebyggelse /Solution

Den mest effektive måde at forhindre fald allergi angreb er ved at blive indendørs så ofte som muligt . Pas på vaske dit hår og krop grundigt efter at være udendørs . Når forebyggende tiltag ikke lykkes, vil din læge sandsynligvis anbefale en decongestant eller et antihistamin. Allergi skud kan kræves i mere alvorlige tilfælde .

Overvejelser

Under allergi sæsonen , er symptomer på allergi ofte forvekslet som en forkølelse. Allergi test er en vigtig måde at afgøre, hvilken type det sene efterår allergen du er allergisk over for , så du bedre kan forebygge og behandle symptomer på allergi . CBS News rapporterer, at falde allergier ofte udvikler i barndommen , men de har tendens til at forværre under dit 20'erne og 30'erne . Din chance for at udvikle allergi er større , hvis du har en familie historie af dem . En proaktiv tilgang til allergi test kan spare dig tid og lidelser senere i livet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------