Position: hotel888 > hovedpine >

forskellen mellem ADD & depression

   Attention Deficit Disorder ( ADD ) og depression er to forskellige forhold, der ofte ledsager hinanden . Men det er vigtigt at huske , at disse er uafhængige forhold . Børn med ADHD vil udtrykke de følelser af depression anderledes end en voksen vil . Både voksne og børn ofte beskæftiger sig med depression , fordi de ikke er i stand til at kommunikere eller fokusere den måde , at de ønsker at følge betingelser for ADD og frustration fører ofte til depression

Symptomer på ADD


Attention Deficit Disorder vises i barndommen og fortsætter i den enkeltes liv . Betingelsen for ADD gør det vanskeligt for en person at kontrollere deres spontane reflekser . Den spontane reflekser kan vises i tale , bevægelser eller opmærksomhed . Mange børn med ADHD har meget svært ved at fokusere på en enkelt opgave for meget lang tid og vil kigge efter andre måder at levere nødvendige input . Voksne med ADHD er i stand til at finde måder at kontrollere deres symptomer og holde spontane reflekser i skak .

Tegn på depression


En person med ADHD vil ofte vise tegn på depression på grund af den frustration , de ofte føler . Men , depression er en særskilt betingelse . Depression kan være svært at diagnosticere , men hvis en person begynder at trække , begrænser de sociale interaktioner og stopper bekymre sig om personlig fremtoning , kan de oplever symptomer på depression . Voksne , der beskæftiger sig med depression kan begynde at savne arbejde og kæmpe med at udfylde nødvendige daglige opgaver .

ADD Behandling


ADD er en livslang tilstand og kan ikke blive overvokset eller medicineret væk . Selv om der er medicin , der kan bidrage til at mindske symptomerne , vil betingelsen om opmærksomhed underskud altid være hos den enkelte . Terapi anvendes til behandling af ADD og hjælpe børn med at lære at håndtere teknikker, så når de føler sig ved at miste kontrollen , har de metoder der er nødvendige for at bringe sig tilbage under kontrol .

behandling af depression

Depression kan behandles med medicin at bidrage til at mindske symptomerne . Men , rådgivning er også en effektiv måde at behandle depression uden brug af narkotika . Rådgivning giver en individuel for at udtrykke personlige frustrationer og til at arbejde på at opbygge selvværd . Depression er ikke en livslang sygdom i de fleste tilfælde , og kan overvåges og forbedres .

Forbindelse mellem ADD og Depression

Ikke alle mennesker , der har ADD vil udvikle symptomer på depression . Men jo mere , at en person med ADD kæmper for at passe ind i sociale situationer , jo mere sandsynligt, at han vil være at udvikle depression . Som børn med ADHD vokser , er det vigtigt at give passende muligheder for barnet at udtrykke sig . Finde aktiviteter , at barnet kan fokusere på og udmærke sig ved , vil bidrage til at styrke barnets selvværd og bidrage til at forhindre depression fra at have en chance for at udvikle sig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------