Position: hotel888 > hovedpine >

hvad er Strayer procedure ?

   Den Strayer procedure , også kendt som gastrocnemius recession , er en behandlingsmulighed for mennesker , der har gastrocnemiusmuskel spidsfodsdeformitet kontraktur. Navnet spidsfodsdeformitet kontraktur er at tage fra den position af heste « anklerne , som pegede ned . En gastrocnemius spidsfodsdeformitet kontraktur er en medicinsk lidelse , der forårsager spændinger i lægmusklen . For at rette denne betingelse , skal lægerne udføre en Strayer gastrocnemius procedure

Betydning


gastrocnemius kontrakturer menes at ske fra arvelige , aldring og medicinske tilstande . En gastrocnemius spidsfodsdeformitet kontraktur er ikke i stand til at bevæge fodleddet ud over en neutral position , mens knæet er lige . Mange mennesker automatisk kompenserer for en kontraktur ved at opretholde bevægelse gennem leddene før anklen . I nogle tilfælde , der strækker sig regelmæssigt af læggen kan behandle og mindske disse symptomer naturligt .

Procedurer


Den Strayer procedure indebærer frigivelse af gastrocnemius senen at forlænge lægmusklen . Kirurgen skærer en åbning på den bageste del af underbenet og gastrocnemius senen er afdækket . Senen er frigivet og syet til vævet ligger under den strakte placering .

Recovery


Efter Strayer procedure , en patient normalt vil bruge to til seks uger at komme sig . Patienten bliver nødt til at bære en skinne eller støbt for omkring to uger. I begyndelsen vil der være megen smerte i læggen , men så smerten vil falde . Kalven skal styrkes , efter at smerterne er faldet . Enkeltpersoner generelt kan gå på seks til otte uger . En patient kan have brug for et år til at genvinde 95 procent af den oprindelige kalv styrke .

Overvejelser

Efter en Strayer procedure , kan en patient oplevelse hud limning , skade på sural nerve , ardannelse og kalv svaghed . Huden snit kan udvikle forbindelser til væv ligger over kalv muscle. This vil medføre limning af huden , når lægmuskler flytte . Men tidligt i post-operative fase , dybe muskel masserer kan bryde disse obligationer . Den sural nerve er i stand til at være direkte såret fordi dens holdning er i nærheden af stedet for operationen .

Forbedringer

Korrekt indkredse og beskytte sural nerve er en vigtig del af proceduren . Bevidsthed om de vigtige strukturer i forbindelse med Strayer procedure burde kirurger til at reducere mængden af sural nerveskader og forbedre udseendet af indgrebet ved at reducere længden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------