Position: hotel888 > hovedpine >

hvad er en opgave for pacemaker ?

   En pacemaker er en lille enhed , drevet af et batteri , der hjælper hjertet til at slå i en regelmæssig rytme ved hjælp af elektriske impulser . Pacemakere er placeret i bryst eller underliv , og bruges til at behandle tilfælde af arytmi , hvor hjertet slår for hurtigt , for langsomt eller i en uregelmæssig rytme

Du skal bruge: .
Stetoskop
Flutter enheden .

den 'naturlige ' Pacemaker


For at forstå funktionen af en pacemaker , er det vigtigt at forstå, hvad ansvar, det opfylder . I en sund person , får sinoatrialt node ( eller SA node ) hjertet til at slå i en regelmæssig rytme . Denne " naturlige " pacemaker er en lille klump af specialiserede celler placeret i øverste kammer i hjertet , nær det højre atrium .

Hjertet er kun i stand til slå rytmisk når elektriske impulser indledning fra SA node rejse langs en fastlagt bane , nåede den nedre kamre i hjertet , kendt som hjertekamrene . Hos personer, som har en defekt naturlig pacemaker , er hjertet muskler ikke stimuleres til at indgå og slappe af rytmisk , hvilket fører til uregelmæssig puls .

Form Funktion


En pacemaker er batteri-drevet , og består af et edb- generator , og ledninger med sensorer , der er kendt som elektroder . Generatoren er drevet af batteriet , og ledningerne løber fra generatoren til hjertet . Hele enheden er dækket af et tyndt metalhus . Pacemakeren 's elektroder afsløre uregelmæssigheder i hjertets elektriske aktivitet , og sende oplysningerne til den elektroniske generatoren .

I forbindelse med overvågningen af puls , når pacemakeren konstaterer uregelmæssigheder , det fortæller generatoren til at sende elektriske impulser , i sync med normal hjerte satser . Når de elektriske impulser nå musklerne , hjertet slår i en normal mønster . Over tid kan en medicinsk uddannet kalibrere enheden til optimal ydelse, baseret på elektriske aktivitet og hjerterytme aflæsninger fra det lille computer i enheden .

Arytmi Konsekvenser pacemakere Fordele


uregelmæssige hjerteslag kategoriseres som enten takykardi , hvor hjertet slår for hurtigt , eller bradykardi , hvor hjertet slår for langsomt . I begge tilfælde , er hjertet i stand til at give kroppen tilstrækkelige mængder blod i tid , hvilket fører til træthed , åndenød og endda besvime. I ekstreme arytmier , kan kroppens vitale organer blive beskadiget . En pacemaker genetablerer regelmæssig puls under arytmi ved at efterligne SA node , stimulere hjertet muskler i regelmæssige mønstre . Pacemakere ikke kun lindre symptomerne i forbindelse med arytmi , men også gøre det muligt ramte til at genoptage en sundere , mere normalt liv .

Midlertidig Pacemakere

Midlertidige pacemakere er designet til at behandle kortvarig problemer med puls . Sådanne abnormiteter i rytme kan være forårsaget af et hjerteanfald , kirurgi eller som en reaktion på medicin overdosis . En midlertidig pacemaker kan også bruges til en nødsituation , der hjælper til at kontrollere pulsen i en alvorlig arytmi , indtil en permanent pacemaker er implanteret . Disse er udstyret med en midlertidig pacemaker er nødt til at bo på hospitalet , så længe enheden er på plads .

Innovation

Fremskridt inden for medicinsk teknologi har forbedret pacemaker funktion og kapaciteter . Moderne enheder er alsidige enheder , i stand til at overvåge en række kropsfunktioner , herunder vejrtrækning , blod temperatur og andre faktorer . Pacemakeren derefter behandle disse input og justerer dens funktion , i henhold til ændringer i aktiviteten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------