Position: hotel888 > hovedpine >

hvordan man kan hjælpe et barn expectorate sputum på grund af cystisk fibrose

   Cystisk fibrose er en livslang sygdom , der er genetisk i naturen . Det er en tilstand, hvor kroppen udskiller tykke ihærdige slim . Lungerne er påvirket af cystisk fibrose , fordi de er tilstoppet med tykke slim , som påvirker et barns evne til at trække vejret . En diegivende diagnose på dette problem er : ineffektiv luftvejene clearance i forbindelse med tyk sekret i lungerne eller luftveje . Målet med omsorg for denne sygepleje diagnose er at hjælpe de ramte barnet hoste ud slim i hans lunger , så han kan trække vejret mere klart . Nogle sygepleje interventioner til cystisk fibrose kan hjælpe sygeplejersken nå dette mål

Du skal bruge: .
Stetoskop
Flutter enheden .


1 .

vurdere barnets luftvejene . Lyt til barnets lunger efter vejret lyde med din stetoskop . Vær opmærksom på lyde , der indikerer tilstoppede lunger som knitrer . Observere barnets vejrtrækning og indsats og tælle hans respirationsfrekvens . Gør dette til at indsamle oplysninger, der vil blive sammenlignet på oplysninger indsamlet efter din sygepleje interventioner . Det vil hjælpe med at bestemme , om din sygepleje interventioner er effektive eller ej.
2 .
Giv nebulizer behandling som foreskrevet af barnets læge . De hjælper løsne op slim i lungerne , gøre dem mindre ihærdige og tyndere for nem opspyt . Sit barnet op før administration denne behandling at gøre det muligt for ham at inhalere så meget af den medicin som muligt . Giv nebulizer behandling for cystisk fibrose en time før eller to timer efter et måltid som denne behandling ofte udfaelder opkastning eller hoste , som letter fjernelse af slim fra lungerne .
3
Indgiv flagre enheden-. en håndholdt enhed, som barnet ånder ind i-eller andre luftvejssygdomme clearance system. Giv flagre enheden til barnet og bede ham om at forsegle hans læber omkring mundstykket . Næste , instruere ham til at indånde gennem næsen og så udånder gennem munden og ind i flagre enheden som eftertrykkeligt , som han kan . Udånding i flagrer enheden vibrerer luftvejene , løsner op sekret eller slim i lungerne og letter transport af slim op , hvor den let kan hostede ud .

4 .
Sørg barnet er hydreret . Giv barnet væsker , som foreskrevet af hans læge til at hjælpe tynde og løsne slim i hans lunger . Dette gør slim nemmere at expectorate eller hoste ud .
5 .
revurdere barnet . Lyt til barnets lunger og vurdere hans respiratoriske bestræbelser på at måle effektiviteten af din sygepleje interventioner . Deres indlæg er en succes , hvis barnet hoster op slim fra hans lunger , og hvis hans ånde lyde tydeligere , end de var før han fik behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------