Position: hotel888 > hovedpine >

pollen & udslæt

   I foråret og sommeren , lider mange mennesker fra kløende udslæt eller udslæt på huden , efter de kommer i kontakt med pollen . Pollen er et allergen , der påvirker mange mennesker

Typer


Tree pollen og pollen fra blomster kan forårsage kontaktdermatitis udslæt eller udslæt på huden . Mennesker oplever allergi fra mange forskellige forår og sommer blomster .

Identifikation


Den udslæt ofte vises som en rød, hævet udslæt . Alvorlige udslæt kan ligne blister eller få huden til at revne . De fleste pollen-relaterede udslæt er simpelthen røde og kløende .

Betydning


udslæt, der varer længere end en dag eller ikke reagerer på behandling af over -the-counter allergi medicin kan kræve yderligere behandling . Allergi kan forårsage stor ubehag for dem, der oplever dem .

allergolog

allergikere er læger , der specialiserer sig i årsag og behandling af allergi . Pollen-relaterede udslæt er fælles allergi og kan normalt behandles med medicin eller et aktuelt fløde .

Tidsramme

Pollen er frigivet fra mange træer i det tidlige forår , og planter som græs og ragweed producerer pollen gennem foråret og sommermånederne . De, der lider af kontakteksem udslæt på grund af pollen kan opleve allergiske reaktioner i hele både forår og sommer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------