Position: hotel888 > hovedpine >

protokol & behandling for brystkræft

   Hvis kendskabet til brystkræft er eksploderet i de seneste år , er det ikke uden grund . Baseret på statistikker , vil omkring en ud af otte amerikanske kvinder har en eller anden form af sygdommen , og omkring en ud af fem af disse sager vil være fatalt . Heldigvis har disse statistikker forbedret fra tidligere år , som metoder til påvisning og behandling har avancerede . Hvis du eller en elsket en er plaget med brystkræft , har du en række muligheder for at forfølge

Screening


Detection er afgørende , fordi brystkræft er mest behandles , hvis fangsten tidligt . De hyppigste metode til at screene for potentielle brystkræft fortsat mammografi . Den traditionelle mammogram er en X-Ray af brystet designet til at identificere potentielt maligne masserne .

Men hvis X- Ray mammografi undlader at tilbyde entydige resultater , kan andre screening teknologier anvendes , såsom ultralyd eller MR-scanning. Hvis resultaterne er unormale , vil yderligere tests som nål biopsier skal anvendes, især hvis patienten har genetiske og /eller livsstilsfaktorer , der satte dem i høj risiko .

Stage 0


Brystkræft er diagnosticeret i etaper , rangeret fra laveste til højeste i antal og sværhedsgrad . Stage 0 indikerer, at der er unormale celler i brystet , men disse celler er ikke blevet invasive . Denne betingelse , der hedder " in situ ", er ikke farlige i sig selv , men udgør en risiko for i sidste ende udvikle sig til kræft .

For brystkræft in situ , enten mastektomi ( bryst fjernelse kirurgi ) eller lumpektomi ( bryst-bevarelse kirurgi, som fjerner de unormale celler , og nogle er knyttet brystvæv ) efterfulgt af 5 til 7 uger for strålebehandling anbefales .

projektfase I og II


fase I viser, at der er en ondartet svulst i brystet , men kræftcellerne ikke har spredt sig til andre dele af kroppen .

fase II brystkræft er mere alvorlig , idet sprede sig til armhulen lymfeknuder knyttet til brystet , men er stadig forholdsvis begrænset.

Kirurgi er nødvendig for disse faser , enten lumpectomy eller mastektomi . Kirurgiske indgreb er typisk efterfølges af strålebehandling og kemoterapi narkotika at fjerne enhver resterende spor af kræft . Hormonbehandling er undertiden bruges til at blokere fremtidige vækst af kræftceller .

Stage III

Et trin III brystkræft har spredt sig gennem kraveben , og kan ikke betjenes . Hvis operation kan være ansat , vil de samme procedurer for mindre fase tumorer anvendes .

Kemoterapi vil blive anvendt, hvis kræften er ubrugeligt , med kirurgi bliver en tilgængelig mulighed, hvis tumorer skrumpe tilstrækkeligt . På dette stadium , bliver flere kliniske forsøg med nye lægemidler og behandlinger til rådighed , selv om deres virkninger er stadig relativt ukendt.

Stage IV

Den mest alvorlige form for brystkræft , har en Stage IV- tilstand fordelt over hele kroppens andre organer ( hjerne , hjerte , lunger , skelet osv. ) . Traditionelle behandlinger såsom stråling og kemoterapi er stadig bruges, men med nedsat effektivitet .

Nye medikamenter vil blive tilføjet til behandling af specifikke berørte organer , og at sænke patientens niveauer af smerte . Men den odds er højere på trin IV , at patienten vil blive terminal .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------