Position: hotel888 > hovedpine >

tegn og symptomer på angina & dyspnø

  

Du skal bruge:
stetoskop
. Flutter enheden .

Angina og dyspnø kan være symptomer på alvorlige kardiovaskulære og pulmonale problemer , såsom koronararteriesygdom og astma . Hvis du oplever nogen af de tegn og symptomer på angina eller dyspnø , være sikker på at kontakte din læge straks .

Smerter


Smerter i brystet på grund af utilstrækkelig ilt-rige blod i hjertet er et symptom på angina . Smerten kan stråle til skulderen , kæben , arme eller ryg . Når smerterne udstråling til kæben , er det typisk mærkes i den bageste del af kæben af kindtænder . Nogle patienter har sagt , at smerten føles som en abscessed tand . Når smerterne udstråling til armene , den smerte er som regel mere intens i den venstre arm . Kvinder oplever smerte , der udstråler til armen oftere end mænd . Smerte, der udstråler på ryggen er en generel opfattelse i nærheden af venstre skulderblad . Mange patienter siger , at smerterne har en brændende fornemmelse , og andre nævner , at det føles som en trukket muskel .

Fordøjelsesbesvær


Det smerter forbundet med angina ofte kan føles som fordøjelsesbesvær . Selvom angina ikke er faktisk fordøjelsesbesvær , at patienten er typisk i stand til at skelne forskellen mellem alvorlige fordøjelsesbesvær og angina , så meget, at nogle patienter har lidt hjerteanfald uden at søge omgående medicinsk behandling, fordi de mente, at angina de følte var faktisk hjerte brænder . Derfor bør enhver følelse svær angina konsultere sin læge med det samme . Dette er især vigtigt, fordi tager antacida kan forværre underliggende medicinske tilstande , såsom hjertesygdomme , som forårsager angina .

Pressure


En følelse af tryk i brystet eller fornemmelse af brystet bliver presset , er et symptom på angina . Sommetider patienter føler som om trykket er så intens , at de ikke er i stand til at tage en dyb indånding . Nogle patienter beskriver denne følelse som at have en tung vægt sidder på deres kister . Selv mindre almindelige , har nogle patienter relateret dette pres til følelsen af brystet overbelastning . Denne manifestation af angina er specielt farlig , fordi det kan være et symptom , at hjertet er utilstrækkeligt pumpe blodet i kroppen og væske er ved at opbygge i lungerne .

Åndenød

Åndenød er et symptom på dyspnø . Dette sker , når lungerne ikke modtager tilstrækkelig ilt , og er en kardiopulmonale problem . Åndenød er ofte ledsaget af hyperventilation , som kan medføre en række medicinske problemer på grund af de øgede mængder af kuldioxid i kroppen . Folk oplever åndenød bør anvendes spidsede-læbe vejrtrækning at styre deres vejrtrækning for at undgå hyperventilation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------