Position: hotel888 > hovedpine >

Hvad er symptomerne for at skulle nye briller ?

   Mange mennesker oplever øjeblikke eller kortere perioder , hvor deres øjne føler dig træt eller objekter vises slørede . Men hvis tallene på mikrobølgeovnen ser konsekvent sløret eller hvis du har startet bedrift ting længere væk for at læse det med småt , kan du blive oplever symptomer på brug nye briller .

Skelende


Skelende er en af de mest almindelige symptomer for at skulle nye briller . Ved at lukke øjnene lidt , koncentrere dig lys på din nethinde , som et øjeblik hjælper dig til at se mere klart . Øjet læge vil nødt til at justere din nuværende briller recept til at hjælpe dig se bedre . Hvis du opdager, at du er skelende ofte , planlægge en udnævne med din optiker så hurtigt som muligt .

Hovedpine


Hovedpine er et symptom på brug nye briller . Mens du læser . hvis dine øjne er belastende at se , med tiden stress kan forårsage hovedpine Det samme gælder for en afstand optisk recept . Hvis du kører eller ser tv eller en film og dine briller recept er ikke korrekt, stamme af at forsøge at se gennem din nuværende objektiver kan føre til hovedpine .

Nær -og Mellem Vision Problemer


En indlysende tegn på brug nye briller er, når du er nødt til at starte bedrift trykt materiale længere væk fra dine øjne til at læse det tydeligt. Normalt vil det betyder, at du har brug for briller med glidende overgang eller din nuværende bifokale skal gøres stærkere . Men nogle gange problemer med nære syn er ikke så let regnet ud .

Uanset om du bærer briller for at se bedre på afstand eller tæt på eller begge dele, hvis du arbejder på en computerskærm , kan der være et tidspunkt, hvor din nuværende briller ikke fungerer godt sammen med computeren . Ud over sløret syn , kan dine øjne føles trætte . Dette kan fastsættes ved at flytte skærmen tættere på eller længere væk , hvis det er muligt , men nogle gange den eneste måde at afhjælpe det problem er at få nye lavet linser, som er lige til at arbejde på computeren . Ifølge Allaboutvision. com , dette kaldes en " mellemliggende korrektion " , fordi den nødvendige effekt er i-mellem din distance recept og din nærmeste recept .

Night Vision Problemer

Lower lysniveau natten får dine elever for at forstørre og kan forstærke allerede eksisterende problemer med synet . Ifølge The College of Optometrister , hvis du oplever problemer , mens du kører om natten , kan det være nødvendigt at ændre din nuværende briller recept .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------