Position: hotel888 > hovedpine >

Hvad er tegn og symptomer på ADHD hos drenge ?

   Voksen og børn hanner og hunner kan diagnosticeres med ADHD ( Attention Deficit Hyperactivity Disorder ) . Men , drenge har en tendens til at have meget forskellige tegn og symptomer på ADHD , som mange voksne og piger ikke udstille. At være opmærksom på disse tegn og symptomer kan hjælpe forældrene i at vide , hvornår de skal søge professionel assistance .

Hyperactivity


Hyperactivity er et fælles træk blandt drenge . Alle ved , at drenge har tendens til at løbe rundt , rastløs og ellers forbruge energi . Men det bliver et problem og et symptom på ADHD , når hyperaktivitet forstyrrer hverdagen . For eksempel kan drengen være ude af stand til at fuldføre sit hjemmearbejde , slut hans gøremål eller deltage i aktiviteter efter skole på grund af hans ekstreme grad af hyperaktivitet .

Impulsivitet


Drenge med ADHD har en tendens til at handle mere impulsivt end deres ikke-ADHD jævnaldrende . For eksempel tendens drenge med ADHD til at råbe ud med et svar i klassen uden først at hæve deres hænder , og komme ind i problemer på grund af handler uden først at tænke på konsekvenserne . Selv om dette kan forventes til en vis grad af de fleste børn , er dette er et symptom på ADHD , når det bliver et problem , der forstyrrer negativt med drengens liv . Hvis for eksempel drengen handler impulsivt og kommer i problemer , så almindeligt , at han er blevet bortvist fra skolen , skal han vurderes for ADHD .

Aggressivitet


Aggressivitet er en fælles symptom på drenge med ADHD . Selv drenge har tendens til at være aggressive af natur , deres mangel på impulskontrol er forbundet med ADHD har en tendens til anledning til overdreven aggressivitet . Dette kan føre til en lang række problemer , såsom at komme ind i slagsmål og bruge offensivt og upassende sprog . Dette kan have en negativ interferere med drengens succes i skolen og vedligeholde relationer med sine jævnaldrende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------