Position: hotel888 > hovedpine >

Traumeel for acne

   Traumeel er en homøopatisk medicin , der kommer i tabletform og salve form , og siges at have anti-inflammatorisk , smertestillende egenskaber . Salven kan bruges til " symptomatisk lindring af mild til moderat acne , "i henhold til produktets emballage . Imidlertid er forskning , der beviser , at Traumeel salve giver lindring af acne symptomer mangler . I henhold til det nationale center for komplementær og alternativ medicin , hvilke undersøgelser alternative sundhedsydelser praksis , " De fleste analyser af forskningen om homøopati har konkluderet, at der er meget lidt dokumentation til støtte for homøopati som en effektiv behandling af eventuelle særlige betingelser . "

Salve Ingredienser


Traumeel salve består af meget fortyndet form af 12 botaniske og to mineralske stoffer . Den primære ingrediens er den urt Arnica Montana , så Traumeel er undertiden benævnt " Arnica fløde . " Nogle af de andre uddrag i bægeret kommer fra røllike , engelske daisy , morgenfrue og echinacea , som har historier at blive anvendt medicinsk til forskellige formål . På etiketten er mange af de ingredienser , efterfulgt af en notation , som " 2X " . Det betyder, at stoffet er blevet to gange fortyndet til 10 procent af dets oprindelige koncentration .

Formodes Virkningsmekanisme


Ifølge Essence Clinic Online , der har specialiseret sig i brugen af naturmedicin for sundhedsstyring , Traumeel arbejder for at kontrollere betændelse og smerter ved at stimulere en del af immunsystemet , som til gengæld , undertrykker aktiviteten af immunsystemet celler , der er involveret i inflammatoriske processer . Således kunne forhold som acne , som er kendetegnet ved en betydelig mængde af betændelse , teoretisk blive hjulpet af Traumeel .

Forskning Traumeel salve


Ifølge SaveYourself. ca , et websted med omfattende information og forskning om smertetilstande og behandlinger , ingen forskning på nuværende tidspunkt eksisterer hverken bevise eller modbevise effektiviteten af Traumeel i salve form . Der er derfor ingen endelig bevis for, at Traumeel er effektivt til behandling af acne symptomer .

generel forskning i Traumeel

En undersøgelse offentliggjort i 1998 , at gennemgik den eksisterende forskning om Traumeel fandt, at " Alt i alt ( undersøgelser af Traumeel /Arnica ) ikke tyder på , at homøopatiske Arnica er mere effektiv end placebo . "Med andre ord , de undersøgelser tyder på, at Arnica fungerer generelt ikke bedre end en sukkerpille . Studier i 2003 og 2006 havde også generelt negative resultater med hensyn til effekten af Arnica .

Yderligere overvejelser

Anekdotiske beviser for effekten af Traumeel kun eksisterer for dens anvendelse på midlertidige, mindre lidelser , som normalt ville helbrede ( og stop såre ) relativt hurtigt , selv uden brug af Traumeel , men ikke for dens anvendelse til vilkår, der indebærer kroniske smerter . Derfor er anekdotiske beviser er også usikkert om i hvilken grad Traumeel rent faktisk hjælper fremskynde helbredelse og lindre smerter i forhold såsom acne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------