Position: hotel888 > hovedpine >

allergi over for dundyner

   Allergi over for stoffer er meget almindelige . Dundyner er medtaget på listen over potentielle stof irritanter . Mange mennesker antager , at fordi dundyner er lys og fyldt med luft , vil der ikke være nogen allergisk reaktion på dem . Dette er ikke true. The yderste lag i et dundyne , samt hvad der er indeholdt indeni , kan udløser for allergikere

Indholdet af en dundyne


dundyner er fyldt med fjer og dun fra en and eller gås . Ned er det fine, bløde fjer tættest på selve and eller gås . Dette er ofte benævnes underuld . Alder, and eller gås bestemmer kvaliteten af den nedadgående . Jo ældre and eller gås er, jo bedre kvalitet ned er . Fjer plukket fra en and eller gås er også brugt i dyner .

Yderstof af dundyner


Den ydre foring af en typisk dundyne er normalt lavet af en høj kvalitet bomuld eller linned . Sommetider dundyner er fremstillet af syntetiske materialer . Disse tendens til at være en billigere kvalitet end dem, der er fremstillet af bomuld eller hør . Nogle dundyner er lavet af silke , satin , velour og brokader . Disse er ikke så almindeligt som bomuld eller hør , men de er tilgængelige . Ofte folk købe disse rigere-stof dundyner som sengetæpper og dekorativ kast. Desværre kan disse andre stoffer kan fremkalde allergi så godt.

Allergi at fjer og dun


Fjer og ned , mens filtreres og renses meget omhyggeligt under indsamling og byggeprocessen , stadig indeholder fine partikler og støv . Enhver, allergiske over for støv kan blive generet af dyner . Til trods for at dundyner er godt lavet og konstrueret til at undgå fjer og dun ud gennem stoffet , er det uundgåeligt , at de vil , efter gentagne vask og brug . Dette kunne være problematisk for folk , der er allergiske over for dun og fjer .

Allergi Symptomer

nysen , hoste , næseflåd , kløende og rindende øjne og ondt i halsen er alle potentielle dundyne symptomer på allergi . Hvis du oplever nogen af disse symptomer efter at bruge din dundyne , så spørg din læge til at teste dig for støv og fjer allergi . Hudirritation er også fælles symptomer på allergi med dyner . Kontakteksem , hududslæt og brændende , og selv blærer kan forekomme , hvis du er allergisk over for den indre eller ydre dele af en dundyne .

Sjælden allergisk reaktion over for dyner

Sjældent kan en person lider af allergi over for tråden , der anvendes i syninger ned trøster . Folk kan også være allergisk over for enhver lynlåse eller skruer , der anvendes i konstruktionen af Talsmanden . Disse allergier , mens sjældne , kan være meget smertefuldt og irriterende . Heldigvis med hud allergier , kan en læge teste for dem, og måske ordinere en medicin , aktuelt eller mundtlige , for at lette symptomer på allergi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------