Position: hotel888 > hovedpine >

allergi retsmidler for vaskemidler

   Allergi ingredienser i vaskemidler optræder i flere former , herunder kontakt dermatitis , urinvejsinfektioner og gær infektioner . Nogle oplever allergiske reaktioner over for duften af vaskemidler . Et middel kan betyde udskiftning af din sædvanlige vaskemiddel til en , som du kan leve med . For eksempel bruger vaskesoda , en lugt-fri pulver bruges til at gøre sæbe , som en af ingredienserne til at vaske tøjet . Du kan finde vaskesoda i vaskeriet del af de fleste dagligvarebutikker .

Brug et mildt vaskemiddel


En allergi kaldes kontaktallergi kan ske, når du har direkte kontakt med vaskemidler eller vaskeri sæbe . I et to -årigt studie af patienter med dermatitis af medlemmer af den nordamerikanske Kontakt Dermatitis Gruppe , havde fem ud af 738 patienter en allergisk reaktion over for rengøringsmidler , enten til duft eller til natriumlaurylsulfat i vaskemiddel . Men forskerne var ikke i stand til at duplikere den allergiske reaktioner hos en patient , og en anden patient blev testet positiv for dermatitis med kontrol , som var en T-shirt vasket uden vaskemiddel . Konklusionen var , at falsk-positive reaktioner kan have resulteret i en overdreven antal rapporter om vaske-og rengøringsmidler forårsage kontakteksem.

Hvis du mener, du har dermatitis på grund af vaske-og rengøringsmidler , styre det ved hjælp af en uparfumeret , mild vaskemidler , når du vasker dit tøj og sengetøj , ifølge Mayo Clinic . Brug af ekstra skylning af din vaskemaskine hjælper også .

Make Your Own Detergent


Lav din egen vaskemidler for at hjælpe med at forhindre allergiske reaktioner over for vaskemidler . I en container , bland 1 kop hver af vaskesoda , bagepulver , hvid eddike og 1 ounce af flydende Castilla sæbe , en mild , lugtfri sæbe lavet med natriumhydroxid og olivenolie .

Køb Allergivenlig Detergent


Nogle godt kendte vaskemiddel mærker gøre mild , allergivenlige vaskemidler , hvilket betyder, at de indeholder lidt eller ingen stoffer , der muligvis kan irritere dig . Vask vasketøjet ved hjælp af denne type af vaske til forebyggelse af allergiske reaktioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------